ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάλλον οι πλημμύρες δεν έγιναν ποτέ: Η μεγάλη ανησυχία του Κ.Μητσοτάκη είναι… η Ουκρανία (βίντεο)

Η Ελλάδα φαίνεται ότι έχει λύσει όλα τα προβλήματά της

Μάλλον οι πλημμύρες δεν έγιναν ποτέ: Η μεγάλη ανησυχία του Κ.Μητσοτάκη είναι… η Ουκρανία (βίντεο)

Την έντονη ανησυχία του για την Ουκρανία και για το αν θα πάρει τα χρήματα από τους Αμερικανούς ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας την Πέμπτη στο δίκτυο CNBC. 

Μάλλον η Ελλάδα έχει λύσει όλα τα προβλήματά της, μάλλον δεν υπάρχει ακρίβεια της χώρα και μάλλον οι πλημμύρες δεν συνέβησαν ποτέ. Παράλληλα προκαλεί ερωτήματα γιατί δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα για τα όσα συμβαίνουν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

«Ανησυχώ και η πολιτική κατάσταση αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ είναι ασαφής. Περιμένω στο τέλος η κατάσταση να επιλυθεί. Η υποστήριξη των ΗΠΑ είναι καίριας σημασίας για την ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της Ουκρανίας και περιμένω ότι αυτό το ζήτημα θα επιλυθεί. Αυτή η πολιτική κρίση θα επιλυθεί αργά ή γρήγορα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης εκφράζοντας με σαφήνεια τις πολιτικές του προτεραιότητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.