ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ν.Μηταράκης: «Έριξε» την ευθύνη στο BBC για το μετρό της Θεσσαλονίκης και όχι στα «κακά αγγλικά» του

Μια ξεκάθαρη παραποίηση της αλήθειας από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου

Ν.Μηταράκης: «Έριξε» την ευθύνη στο BBC για το μετρό της Θεσσαλονίκης και όχι στα «κακά αγγλικά» του

«Κύμα» αντιδράσεων και επικρίσεων προκάλεσαν τα fake news που ακούστηκαν από τον Νότη Μηταράκη στην εκπομπή HARDtalk του BBC και στον δημοσιογράφο Stephen Sackur, ότι τάχα το μετρό της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε λειτουργία («Τhe new subway in Thessaloniki is up and running», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά).

Ωστόσο, αντί να διορθώσει το λάθος του, πήγε να βγάλει «τρελούς» όσους άκουσαν τη συνέντευξη και όσους έχουν στοιχειώδεις γνώσεις της αγγλικής γλώσσας.

Μέσω twitter, ο κ.Μηταράκης (ο οποίος ξέρει πάρα πολύ καλά αγγλικά) υποστήριξε πως δεν είπε «ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης λειτουργεί. Αλλά ότι το έργο έχει πλέον προχωρήσει ουσιαστικά καθώς γίνονται δοκιμαστικά δρομολόγια», ενώ η συνέχεια της ανάρτησής του:

«Μπορεί η επιλογή της φράσης στα Αγγλικά να μην ήταν η βέλτιστη αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να παρουσιάσω λανθασμένη εικόνα για το έργο»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.