ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νάσος Αθανασίου: «Όταν ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του, με μία λέξη μπορείς να το χαρακτηρίσεις: Μητσοτάκης»

Τι είπε ο βετεράνος δημοσιογράφος σε τηλεοπτική εκπομπή

Νάσος Αθανασίου: «Όταν ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του, με μία λέξη μπορείς να το χαρακτηρίσεις: Μητσοτάκης»

Ο  Νάσος Αθανασίου, βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ανατολική Αττική, σε τηλεοπτική του εμφάνιση, καυτηρίασε με το δικό του τρόπο την τραγωδία των Τεμπών.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας σε εκπομπή του Action 24, ο κ. Αθανασίου θέλησε να αναφερθεί στην τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς.

 «Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό.

 Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης» είπε ο βετεράνος δημοσιογράφος και νυν πολιτικός, για να προκαλέσει αντιδράσεις στο πάνελ, ότι αυτό που ανέφερε, ήταν «πολύ βαρύ».

Ο  Νάσος  Αθανασίου είπε  ότι το χρησιμοποίησε ως παράδειγμα, για να δείξει ότι, «στου κακού τη σκάλα, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος, τότε μπορείς να κατέβεις κι εσύ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.