ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Γ.Ψαριανός με τα λεφτά των Ελλήνων πολιτών βρίζει την Ε.Ακρίτα που «δεν έγλυψε» Ζελένσκι

«Η χώρα του καταστρέφεται κι αυτός βάζει μέικ-απ»

Ο Γ.Ψαριανός με τα λεφτά των Ελλήνων πολιτών βρίζει την Ε.Ακρίτα που «δεν έγλυψε» Ζελένσκι

Ο πολιτευτής της Ν.Δ. και νυν διορισμένος συνεργάτης στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γρηγόρης Ψαριανός με τα λεφτά των Ελλήνων πολιτών βρίζει την Ε.Ακρίτα που «δεν έγλυψε» Β.Ζελένσκι

Η Ελενα Ακρίτα είχε σχολιάσει σε ανάρτησή της «Η χώρα του καταστρέφεται κι αυτός βάζει μέικ-απ, το χέρι στο πηγούνι και ποζάρει με φόντο μια εθνική τραγωδία».

Ο Γ.Ψαριανός ωστόσο φαίνεται ότι θίχτηκε τόσο πολύ, που έβαλε στο στόχαστρο την Ακρίτα και της επιτέθηκε με χυδαίους χαρακτηρισμούς, επειδή τόλμησε να σχολιάσει τον Ζελένσκι.

«Μη γίνεσαι σιχαμερό πουτινόσκυλο. Μη μοιάζεις σε ξεπεσμένες «αστές» που τάχα μου πονάνε για τα νηστικά πουλάκια και τα τραυματισμένα κατσικάκια αλλά κοροϊδεύουν έναν ολόκληρο λαό που μάχεται μέχρις εσχάτων για την ελευθερία του και έναν Ηγέτη που δεν έχει πάψει να αγωνίζεται με κάθε έννομο μέσο. Μη γίνεσαι Ακρίτα» έγραψε σε ανάρτησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.