ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ο Κ.Μητσοτάκης «τρόλαρε» γυναίκα που δεν έχει πάρει το Market Pass (βίντεο)

«Θα το πάρετε...»

Ο Κ.Μητσοτάκης «τρόλαρε» γυναίκα που δεν έχει πάρει το Market Pass (βίντεο)

Την ώρα που η ακρίβεια «μαστίζει» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε όρεξη να κάνει πλάκα με τις δυσκολίες που περνούν τα ελληνικά νοικοκυριά. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντώντας κάποιες γυναίκες στο Βύρωνα, στο πλαίσιο περιοδείας του με τον Νίκο Χαρδαλιά, αποκάλυψε πως δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει στον «έξω κόσμο».

Ενώ οι γυναίκες του επισημαίνουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της ακρίβειας που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία, ο πρωθυπουργός προσποιείται πως τις καταλαβαίνει.

«Το ξέρω, το ξέρω», λέει.

Η επόμενή του φράση, όμως, πρόδωσε πως τίποτα δεν ξέρει, αφού τις ρώτησε για ένα market pass που ακόμη δεν έχει πληρωθεί…

«Πήρατε το τελευταίο market pass;» τις ρωτά και χωρίς να προλάβουν να απαντήσουν, σπεύδει ο ίδιος να ακυρώσει την ερώτησή του:

«Θα το πάρετε! Θα σας πληρωθεί σε δύο εβδομάδες…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.