ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η πολιτική Μητσοτάκη και τα αποτελέσματά της ριζοσπαστικοποιούν τη κοινωνία: Παντού ύβρεις και αποδοκιμασίες (βίντεο)

Πήραν «σηκωτή» γυναίκα που φώναζε «κάθαρμα Μητσοτάκη» στο Μαρούσι

Η πολιτική Μητσοτάκη και τα αποτελέσματά της ριζοσπαστικοποιούν τη κοινωνία: Παντού ύβρεις και αποδοκιμασίες (βίντεο)

Με συνθήματα και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν οι πολίτες του Αμαρουσίου τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της περιοδείας του, η οποία είναι και η πρώτη του μετά το έγκλημα στα Τέμπη που άφησε πίσω 57 νεκρούς ανθρώπους, και έγινε παρουσία ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και ασφαλιτών.

Μπορεί οι τοπικές οργανώσεις του κυβερνητικού κόμματος να προσπάθησαν να συγκεντρώσουν μερικές δεκάδες ατόμων για το σχετικό σόου, αλλά την ίδια ώρα συγκεντρωμένοι με πανό και συνθήματα, στον σταθμό του ΗΣΑΠ της πόλης, κατήγγειλαν τις κυβερνητικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη.

Η οργή του κόσμου ξεχειλίζει από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο.

Με το που έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία του Αμαρουσίου ο Κ.Μητσοτάκης, μια γυναίκα από το πλήθος φώναζε «Μητσοτάκη κάθαρμα», με την συνοδεία του πρωθυπουργού να την απομακρύνουν βίαια πριν προλάβει και ξεσηκώσει και τους υπόλοιπους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανενόχλητος το διασκέδαζε… τόσο που ανέβηκε και σε αμάξι για να χαιρετήσει το πλήθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην περιοδεία ήταν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, και οι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ: Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Θοδωρής Ρουσόπουλος, Νίκος Χαρδαλιάς, Δημήτρης Καιρίδης. Μαζί ήταν και ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.