ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Την άμεση απέλαση των παράνομων μεταναστών που διαπράττουν εγκλήματα ζητούν οι «Σπαρτιάτες» μετά το επεισόδιο στην Λάρισα

Συμπαραστέκονται στον αστυνομικό που διώκεται γιατί πυροβόλησε τον Σύρο εγκληματία

Την άμεση απέλαση των παράνομων μεταναστών που διαπράττουν εγκλήματα ζητούν οι «Σπαρτιάτες» μετά το επεισόδιο στην Λάρισα

Το κόμμα «Σπαρτιάτες» ζητάει, με σημερινή ανακοίνωσή του, την απέλαση εκείνων των παράνομων μεταναστών που διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά στους νόμους και θεσμούς της χώρας μας, ενώ σημειώνει ότι η ΕΛΑΣ έχει φτάσει στα όριά της μετά το σοβαρό επεισόδιο στην Λάρισα.

Η ανακοίνωση συμπαράστασης, έρχεται σε συνέχεια της καταδίωξη στη Λάρισα δουλέμπορου από την Συρία που οδήγησε στον θανατό του από αστυνομικό στα πλαίσια εκτέλεσης του καθήκοντός του.

Σήμερα ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στην απολογία του στην αστυνομία ότι στην προσπάθειά του να καταδιώξει τον 20χρονο, σκόνταψε σε σίτες που υπήρχαν στο σημείο και έτσι η σφαίρα από το όπλο χτύπησε το θύμα.

Ο δικηγόρος του δήλωσε στην ΕΡΤ ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος και έκανε λόγο για μια «άσχημη στιγμή» και ένα απρόβλεπτο περιστατικό.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει τα εξής:

«Η παράνομη μετανάστευση και η εγκληματικότητα στην ελληνική κοινωνία είναι πλέον καθημερινότητα. Οι άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και τις περιουσίες των συμπολιτών μας. Η ζωή τους τίθεται σε κίνδυνο στην προσπάθειά τους να εφαρμόσουν τον νόμο και συχνά εν ώρα υπηρεσίας του καθήκοντος συμβαίνουν τα χειρότερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Στην περίπτωση της Λάρισας δηλώνουμε θλίψη για την αφαίρεση ζωής ενός νέου ανθρώπου, αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αστυνομικό που του καταλογίζεται η ευθύνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Οι “Σπαρτιάτες” επαναφέρουμε το θέμα για την απέλαση όλων εκείνων, οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά στους νόμους και θεσμούς της χώρας μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.