ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δέχτηκα μπούλινγκ – Με αποδοκίμασαν βουλευτές της ΝΔ»

Όταν ετοιμαζόταν να δικαιολογήσει την ψήφο της στην ψηφοφορία για τον πρόεδρο, δέχθηκε «γιουχαΐσματα»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δέχτηκα μπούλινγκ – Με αποδοκίμασαν βουλευτές της ΝΔ»

Παραχωρώντας δηλώσεις από το περιστύλιο της Βουλής, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας  Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε «μπούλινγκ» από βουλευτές της ΝΔ.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε την ώρα που στην αίθουσα της Ολομέλειας ετοιμαζόταν να δικαιολογήσει την ψήφο της στην ψηφοφορία για τον πρόεδρο, δέχθηκε γιουχαΐσματα από την πλευρά των βουλευτών της ΝΔ και «μπούλινγκ».

«Επικράτησε αντικοινοβουλευτικός πανικός από τον πρόεδρο» υποστήριξε για το γεγονός ότι ο κ. Τασούλας δεν της επέτρεψε να πάρει τον λόγο όταν εκείνος ανακοίνωνε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το νέο προεδρείο, ενώ για το γεγονός ότι δεν εξελέγη αντιπρόεδρος της Βουλής από το κόμμα της δήλωσε ότι η ίδια δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει συμφωνίες με άλλες κοινοβουλευτικές ομάδες και πως η πλειοψηφία είχε στόχο να μην έχει η Πλεύση τρίτη ψήφο στη διάσκεψη των προέδρων.

Νωρίτερα η κ. Κωνσταντοπούλου, όταν ακούστηκε το όνομά της είπε ότι εκείνη και η Πλεύση Ελευθερίας θα ψηφίσουν παρών «για λόγους αρχής χωρίς προσωπική μομφή στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Τασούλα». Και συνέχισε λέγοντας ότι «με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να δηλώσω ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα συμβάλλει στην ενίσχυση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις άρχισε την παρέμβασή της βουλευτές της ΝΔ αντέδρασαν φωνάζοντας «αρχίσαμε», ενώ στη συνέχεια δέχτηκε αποδοκιμασίες από τα γαλάζια έδρανα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.