ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τ.Θεοδωρικάκος: «Ο υπεύθυνος της ασφάλειας του ήταν αυτός που πίεσε να συγκαλυφθεί η υπόθεση ναρκωτικών που εμπλέκεται ο γιος του»

Πάλι το φιλοκυβερνητικό MEGA έκανε την αποκάλυψη...

Τ.Θεοδωρικάκος: «Ο υπεύθυνος της ασφάλειας του ήταν αυτός που πίεσε να συγκαλυφθεί η υπόθεση ναρκωτικών που εμπλέκεται ο γιος του»

Το MEGA προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Τ.Θεοδωρικάκου σύμφωνα με τις οποίες ο υπεύθυνος ασφαλείας του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ ήταν αυτός που πίεσε τους δύο ανακριτικούς υπαλλήλους με σκοπό να συγκαλύψουν την υπόθεση ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται ο γιος του.

Έτσι λοιπόν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το φιλοκυβερνητικό MEGA προχωράει σε αποκάλυψη που «καίει» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ.

Έρευνα στο σημείο που έγινε ο έλεγχος των αστυνομικών και που εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες στην παρέα του υιού του υπουργού Τακη Θεοδωρικάκου τον Νοέμβριο του 2021 στο Μαρούσι, πραγματοποίησε το MEGA και σύμφωνα με τους κατοίκους, η παρουσία ατόμων που κάνανε διακίνηση ναρκωτικών ήταν συχνή.

Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ζητηθεί η παρουσία αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, εξαιτίας του ζητήματος της παρέμβασης του κ. Θεοδωρικάκου, στο σημείο δεν έμειναν τότε μόνο οι αστυνομικοί αλλά και ένας επόπτης.

Ο επόπτης των ΔΙ.ΑΣ φαίνεται να είναι αυτός που έστειλε τις τέσσερις φωτογραφίες των ναρκωτικών αλλά και τέσσερις φωτογραφίες από το σύστημα, στις οποίες φαίνονται τα ονόματα των εμπλεκομένων.

Γιατί πήγε στων Εσωτερικών Υποθέσεων

Το πρόσωπο που πήγε στην υπηρεσία των Εσωτερικών Υποθέσεων με σκοπό να αποσπάσει τον φάκελο της υπόθεσης ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας του κ. Θεοδωρικάκου, ένας αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, πήγε με αφορμή πως συνοδεύει τον διάδοχο του απερχόμενου διοικητή της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο νέος διοικητής μαζί με τον υπεύθυνο ασφαλείας του κ. Θεοδωρικάκου, σύμφωνα με καταθέσεις, πίεσαν τους δύο ανακριτικούς υπαλλήλους της υπόθεσης ενώ φαίνεται να υπάρχουν περιπτώσεις νουθεσίας από δικαστικούς λειτουργούς.

Το pronews.gr έχει προσεγγίσει από προχθές το όλο θέμα προσεκτικά και με την απαραίτητη ευαισθησία καθώς πρόκειται για ένα θέμα που αφορά οικογενειακή υπόθεση, αλλά αυτή τη φορά υπάρχουν αποδείξεις και η υπόθεση λαμβάνει πολιτικές διαστάσεις μετά τις καταγγελίες του ανώτατου Αξιωματικού της ΕΛΑΣ για άνωθεν παρεμβάσεις.

Την φωτογραφία  με τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν από τον έλεγχο στην παρέα του υιού του υπουργού Τακη Θεοδωρικάκου τον Νοέμβριο του 2021 στο Μαρούσι έφερε  στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν φωτογραφία που τράβηξαν οι άνδρες της Δι.ΑΣ που έκαναν τον έλεγχο δείχνει ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στην παρέα του υιού του υπουργού Τακη Θεοδωρικάκου το 2021 στο Μαρούσι.

Για την υπόθεση αυτή που αποκαλύφθηκε την Κυριακή ο υπουργός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση μιλώντας για αθλιότητα και προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη κάτι που θα κάνει σήμερα το πρωί.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, δήλωσε πως στις 11 το πρωί θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο προκειμένου να καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του.

Σημειώνεται ότι ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ κατέθεσε – σύμφωνα με την εφημερίδα  Documento- στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., καταγγέλλοντας πως τον Νοέμβριο του 2021, ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρενέβη με απειλητικό και επιτακτικό ύφος και απαίτησε να μην σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθούν ελεύθεροι, μέλος της οικογένειας Θεοδωρικάκου (ο γιος του, όπως είπε και ο ίδιος ο υπουργός) και ακόμη δύο πρόσωπα, που είχαν εντοπιστεί με ποσότητες ναρκωτικών.

Ένας από αυτούς, ήταν μέλος της οικογένειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου και μάλιστα φέρεται να ζήτησε στους αστυνομικούς να «μιλήσει με τον υπασπιστή του υπουργού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.