ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σύλλογος μηνύει πολιτικούς και τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη για τη μαζική «σφαγή» στα Τέμπη

«Ήρθαμε εδώ να κατονομάσουμε τους υπαίτιους του εγκλήματος των Τεμπών και όχι μόνο»

Σύλλογος μηνύει πολιτικούς και τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη για τη μαζική «σφαγή» στα Τέμπη

Ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-02-2023, κατέθεσε σήμερα στον εφέτη ανακριτή, μήνυση κατά πολιτικών προσώπων, με πρώτο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και κατά διοικητικών στελεχών του ΟΣΕ και της Hellenic Train.

Όπως δήλωσε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο εκπρόσωπος του συλλόγου, κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, σύζυγος της Λαρισαίας Βασιλικής Χλωρού που έχασε τη ζωή της στο έγκλημα των Τεμπών:

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

«Ήρθαμε εδώ να κατονομάσουμε τους υπαίτιους του εγκλήματος των Τεμπών και όχι μόνο, οι οποίοι είναι και εκλεγμένοι και διορισμένοι και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό φορέα».

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει σχετικά με τη μήνυση και ποιους κατονομάζει ο Σύλλογος:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.