ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κ.Μητσοτάκης διαστρέβλωσε πλήρως την αλήθεια για να εμφανιστεί ο ίδιος ως το θύμα των υποκλοπών»

«Για το θράσος του κ.Μητσοτάκη δεν είχαμε καμία αμφιβολία - Σήμερα απέδειξε πόσο επικίνδυνος έχει γίνει»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κ.Μητσοτάκης διαστρέβλωσε πλήρως την αλήθεια για να εμφανιστεί ο ίδιος ως το θύμα των υποκλοπών»

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του σχολιάζοντας την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε μεταξύ άλλων πως «διαστρέβλωσε πλήρως την αλήθεια προσπαθώντας να εμφανιστεί ο ίδιος ως το θύμα των υποκλοπών, ενώ είναι ο θύτης της πιο βάναυσης επίθεσης που δέχτηκε η δημοκρατία στην Ελλάδα μετά την πτώση της Χούντας».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «εμβρόντητη σήμερα η χώρα παρακολούθησε το άνευ προηγουμένου παραλήρημα ενός πρωθυπουργού σε απόλυτη αποδρομή, μπροστά στο επικείμενο πολιτικό του τέλος».

«Για μια ακόμη φορά αντί για απαντήσεις, κατέφυγε σε ακροδεξιές θεωρίες συνωμοσίας, για δήθεν σκοτεινά κέντρα που τον επιβουλεύονται», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Το πιο γελοίο όμως είναι όταν είπε ότι “δεν μασάει” απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα και ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει η Ελλάδα “μπανανία”. Ποιος; Ο πρωθυπουργός που τρεισήμισι χρόνια τώρα κάνει τον τροχονόμο των συμφερόντων και έχει καταφέρει να βρίσκεται η χώρα για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση στο μικροσκόπιο των ευρωπαϊκών θεσμών και του διεθνούς τύπου για το κράτος δικαίου».

Όπως υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «για το θράσος του κ. Μητσοτάκη δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Ούτε για το πόσο αδίστακτος είναι. Σήμερα όμως απέδειξε πόσο επικίνδυνος έχει γίνει και για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Προχώρησε σε εξοπλιστικά προγράμματα μαμούθ χωρίς διαπραγμάτευση και χωρίς να εξασφαλίσει ούτε ένα ευρώ για την αμυντική βιομηχανία της χώρας.

Κανένας άλλος πρωθυπουργός, δε θα μπορούσε να αποφασίσει να δοθούν 7 δισ. για εξοπλισμούς και να μην πάει ούτε ευρώ στην ελληνική αμυντική βιομηχανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ένα πράγμα όμως συμφωνούμε με τον κ. Μητσοτάκη. Ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης. Ή θα συνεχίσει για τη χώρα ο εφιάλτης που λέγεται Μητσοτάκης ή θα μπει τέλος στον εφιάλτη και θα επιστρέψει στον τόπο η δημοκρατία και η δικαιοσύνη παντού» καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.