ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Μαινόμενος» Πολάκης κατά δημοσιογράφων: «Τι είσαι εσύ για να σου απαντήσω;» (βίντεο)

«Μαινόμενος» Πολάκης κατά δημοσιογράφων: «Τι είσαι εσύ για να σου απαντήσω;» (βίντεο)

Ταύρος εν υαλοπωλείο ο Παύλος Πολάκης απέναντι σε δημοσιογράφους που περίμεναν μία απάντησή του για τα πλαστά πτυχία του διοικητή του Κρατικού στη Νίκαια, αλλά και για τον θάνατο δύο παιδιών στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Καμία απάντηση και ύβρεις! Αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια του Παύλου Πολάκη, αυτού του είδους το σόου έκανε για ακόμα μία φορά.

Μάταια οι δημοσιογράφοι τον κυνηγούσαν για να πάρουν μία απάντηση για διάφορα θέματα που αφορούν το υπουργείο Υγείας και το αντικείμενό του. Ο κ. Πολάκης φώναζε: «Είστε όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία!». Με αυτή την απάντηση ξέφευγε και δεν απαντούσε ούτε για τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας με τα 4 πλαστά πτυχία ούτε για τα δύο αγγελούδια που πέθαναν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ειδικά για τα δύο παιδάκια, ο τρόπος που επέλεξε ο Παύλος Πολάκης να αντιμετωπίσει το θέμα και τη δημοσιογράφο που του έθετε ερωτήματα προκαλεί αν μη τι άλλο θλίψη: «Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;»

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραλήρημα, αν δεν επρόκειτο για καθαρό μπούλινγκ από τον Παύλο Πολάκη προς τους δημοσιογράφους με στόχο να κρυφτεί και να μη δώσει απαντήσεις!

Στο ίδιο βίντεο θα δείτε (αν αντέξετε μέχρι τέλους) τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να αποκαλεί τσόλια τον Μιχάλη Γιαννακό της ΠΟΕΔΗΝ και όσους είναι μαζί του και να καταλήγει προς τους δημοσιογράφους: «Ολοι σας και μόνος μου. Σας έχω!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.