ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δ.Τζανακόπουλος: «Καλά δεν βρήκαν και Καλάσνικοφ στην ΑΣΟΕΕ»

Δ.Τζανακόπουλος: «Καλά δεν βρήκαν και Καλάσνικοφ στην ΑΣΟΕΕ»

Για απειλή της Δημοκρατίας από τις πρακτικές της κυβέρνησης, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Τζανακόπουλος κάλυψε απολύτως το σύνθημα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ «η κανονικότητα επιτίθεται, η Δημοκρατία απειλείται» και έκανε λόγο για απόπειρα της κυβέρνηση να αποπροσανατολίσει από τα κρίσιμα ζητήματα, όπως το προσφυγικό καθώς, όπως εκτίμησε, «βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση σε σχέση με το ακροδεξιό της ακροατήριο». «Αυτή είναι η κανονικότητα; Να δέρνει η αστυνομία φοιτητές; Εμείς τέτοια πράγματα δε θα κάναμε, και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγόρησε, επίσης, την κυβέρνηση ότι λειτουργεί με πραξικοπηματικό τρόπο, τόσο εντός όσο και εκτός του Κοινοβουλίου. «Η κυβέρνηση της ΝΔ με πολιτική επιλογή θέλει να ελέγξει ασφυκτικά και με ολοκληρωτικά το σύνολο των θεσμών είτε μιλάμε για τον υψηλότερο θεσμό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είτε μιλάμε για τη δημόσια διοίκηση λειτουργεί με τρόπο πραξικοπηματικό τόσο μέσα στο Κοινοβούλιο όσο και έκτος Κοινοβουλίου», σημείωσε.

Τζανακόπουλος: Δεν βρήκαν και Καλάσνικοφ στην ΑΣΟΕΕ

Ο κ. Τζανακόπουλος υπεραμύνθηκε της επιλογής των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθούν έξω από την ΑΣΟΕΕ και επέκρινε την αστυνομία επειδή «έριξε ξύλο και χημικά σε 200 φοιτητές που συγκεντρώθηκαν για να κάνουν συνέλευση παρότι η Σύγκλητος είχε κλείσει το πανεπιστήμιο».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε σε καταγγελία για βασανιστήρια από δυνάμεις των ΜΑΤ σε άτομο που είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Εξάρχεια: «Η σύλληψη ήταν προσχηματική και σκόπιμη. Υπέστη βασανιστήρια πριν μεταφερθεί στην κρατική ασφάλεια τα οποία είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες… είναι περιστατικό από τη συμπεριφορά των ΜΑΤ την περασμένη Παρασκευή. Έχουμε να κάνουμε με μια κατάσταση στην οποία υπάρχουν λογικές ακραίας καταστολής ακραίας συμπεριφοράς των αστυνομικών» σχολίασε.

Αναφορικά με την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ στην ΑΣΟΕΕ και τα ευρήματα σε υπόγεια της Σχολής ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε: «το τι μπορεί να γράψει κάποιος σε έναν τοίχο ή σε ένα υπόγειο ή σε μια αποθήκη … Δεν βρήκαν και Καλάσνικοφ», είπε, διευκρινίζοντας, πάντως, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν συμφωνεί με αυτά τα πράγματα».

Ακροδεξιός ο Άδωνις Γεωργιάδης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ακροδεξιό τον Άδωνι Γεωργιάδη, απαντώντας σε πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε, χθες, αρκετή ώρα μαζί του στο δείπνο προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου, σχολίασε:«Αν είπαν δυο κουβέντες, αυτό δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε πολιτική σοβαρότητα στον Άδωνι. Αν ρωτήσετε και τον Αλέξη Τσίπρα, ακροδεξιό θα τον πει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.