ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

N. Φίλης: «Δεν θέλουμε Τσιόδρες να κυβερνούν την κοινωνία»

N. Φίλης: «Δεν θέλουμε Τσιόδρες να κυβερνούν την κοινωνία»

Με αφορμή την επανατοποθέτηση του Γιάννης Στουρνάρα, ως διοικητή της τραπέζης, ο Νίκος Φίλης τόνισε πως «δεν θέλουμε ούτε Τσιόδρες, ούτε διοικητές τραπεζών να κυβερνούν την Ελλάδα».

Το χαλασμένο μικρόφωνο στο έδρανο στο οποίο καθόταν ο Νίκος Φίλης υπήρξε αφορμή για ένα χιουμοριστικό διάλογο ανάμεσα στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.

Καθώς το μικρόφωνο δεν λειτουργούσε και ο Νίκος Φίλης δεν ακουγόταν, ο Πρόεδρος της Βουλής του ζήτησε να αλλάξει έδρανο και να πάει προς το κέντρο της αίθουσας με τον κ. Φίλη να απαντά γελώντας: «Μου λέτε να πάω πιο αριστερά. Με βαριά καρδιά θα το κάνω»

Κώστας Τασούλας: Έτσι όπως σας βλέπω εγώ πάτε πιο δεξιά.

Νίκος Φίλης: Άλλαξα θέση αλλά δεν αλλάζω τις απόψεις μου.

Κώστας Τασούλας: Σε αυτή τη χώρα πρέπει να αλλάζει κάνεις συχνά κόμματα για να διατηρεί τις απόψεις του. Αυτό έλεγε ο αείμνηστος Κανελλόπουλος

Νίκος Φίλης: Ο Κανελλόπουλος άλλαξε ένα μόνο κόμμα και πήγε από την Ένωση Κέντρου στη Νέα Δημοκρατία για να βγει πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Φίλης για ανανέωση θητείας Στουρνάρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως εκτός από χιούμορ ο Νίκος Φίλης είχε και διάθεση για κριτική. Όταν πήρε το λόγο για να σχολιάσει την επανατοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στη θέση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας σημείωσε πως δεν θέλει «να κυβερνούν την κοινωνία ούτε Τσιόδρες ούτε, διοικητές τραπεζών». Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στον κ. Τσιόδρα ως γιατρό. «Εκτιμώ απεριόριστα τον κ. Τσιόδρα ως γιατρό αλλά δεν θέλουμε Τσιόδρες να κυβερνούν την κοινωνία. Δεν θέλουμε ούτε τραπεζίτες να κυβερνούν την κοινωνία. Το εγχείρημα χρεοκόπησε και στην Ιταλία με τον Μόντι και στην Ελλάδα με τον Παπαδήμο. Η ευθύνη διακυβέρνησης ενός τόπου είναι στα χέρια της κυβέρνησης που εκλεγεί ο λαός. Αντιπολίτευση μπορεί να ασκούν κόμματα,κοινωνικοί φορείς αλλά όχι θεσμικοί παράγοντες οι οποίοι έχουν και έξωθεν εξουσίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.