ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Α.Γεωργιάδης για τον Σ.Κασσελάκη: «Είναι καλός σπρίντερ αλλά θα αποδειχτεί αν είναι και μαραθωνοδρόμος»

«Εμείς δεν υποτιμούμε και δεν υπερτιμούμε κανέναν αντίπαλο»

Α.Γεωργιάδης για τον Σ.Κασσελάκη: «Είναι καλός σπρίντερ αλλά θα αποδειχτεί αν είναι και μαραθωνοδρόμος»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και δεν άφησε ασχολίαστη την πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη στον α’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις Ένοπλες Δυνάμεις για την τραγική απώλεια των πέντε μελών της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας, αλλά και στις οικογένειες των θυμάτων, κάνοντας λόγο για ένα σοκαριστικό γεγονός.

«Ένα ενδιαφέρον πολιτικό πείραμα»

Στη συνέχεια σχολίασε την πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη στον α’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος αποδείχτηκε καλός σπρίντερ, αλλά απομένει να αποδείξει εάν είναι και καλός μαραθωνοδρόμος.

«Εμείς δεν υποτιμούμε και δεν υπερτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Η πολιτική είναι μαραθώνιος. Ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύει ότι είναι καλός σπρίντερ, εάν είναι καλός μαραθωνοδρόμος είναι άλλο πράγμα».

«Υπάρχει η έννοια της επιθετικής εξαγοράς στον καπιταλισμό. Μεγάλες εταιρείες όταν περνάνε κρίση δέχονται ξαφνικά από το πουθενά επίθεση χρηματιστηριακή από κεφαλαιοκράτες που τις αγοράζουν για ένα πολύ μικρό ποσό και μετά το διαχειρίζονται όπως θέλουν. Κάπως έτσι μοιάζει και η περίπτωση Κασσελάκη. Ένα πρόσωπο άγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πριν από 20 ημέρες που δεν έχει σχέση με την οργανωτική δομή του κόμματος γίνεται πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον κερδίσει και την επόμενη Κυριακή. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον πολιτικό πείραμα», σχολίασε.

«Ξαναμπαίνουμε σε μία κανονικότητα»

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο «ξεπάγωμα» των τριετιών, τονίζοντας πως την 1η Ιανουαρίου 2024, μετά από 12 χρόνια, παύει η αναστολή της εφαρμογής του επιδόματος προϋπηρεσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξαναμπαίνουμε σε μία κανονικότητα, αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός», δήλωσε και στη συνέχεια ανέφερε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα προχωρήσει τον Ιανουάριο σε δεύτερη αύξηση των συντάξεων, ενώ ακολουθούν αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.