ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δυο debate θα προτείνει στη διακομματική ο ΣΥΡΙΖΑ – Το ένα μεταξύ Α.Τσίπρα και Κ.Μητσοτάκη μόνο

Αυτό είχε δεσμευθεί δημόσια ότι θα γίνει και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, λένε από την Κουμουνδούρου

Δυο debate θα προτείνει στη διακομματική ο ΣΥΡΙΖΑ – Το ένα μεταξύ Α.Τσίπρα και Κ.Μητσοτάκη μόνο

Στη σημερινή συνεδρίαση της διακομματικής Επιτροπής θα συζητηθεί η διεξαγωγή debate πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Όπως τονίζουν πηγές από την Κουμουνδούρου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσέρχεται στη διακομματική με πρόταση να διεξαχθούν δύο debate. Ένα μεταξύ των πέντε πολιτικών αρχηγών, όπως ζητούν και τα άλλα κόμματα, και ένα debate μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών των δύο πρώτων κομμάτων, όπως είχε δεσμευθεί δημόσια ότι θα γίνει και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου».

Και προσθέτουν: «Μένει να φανεί κατά πόσο ο κ. Μητσοτάκης θα τηρήσει τη δέσμευσή του, προκειμένου οι πολίτες να ακούσουν και να συγκρίνουν τα πραγματικά προγράμματα των δύο κομμάτων που διεκδικούν την διακυβέρνηση της χώρας ή θα επιχειρήσει πάλι να κρυφτεί, ώστε η σύγκριση των προγραμμάτων να γίνεται στη βάση των fake news των υπογείων της Πειραιώς και του προπαγανδιστικού του μηχανισμού»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.