ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Αποστολάκης: «Δεν αποκλείω διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Ενδεχομένως να είναι μία κατάσταση που θα οδηγήσει σε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα»

Ε.Αποστολάκης: «Δεν αποκλείω διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό απάντησε στην κριτική που άσκησε ο κ. Τσακαλώτος για το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη που γυρίστηκε στην Μακρόνησο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν αποκελείει τη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ απλά συμμετείχα στο να γίνει μία κίνηση, η οποία θεωρώ ότι σαν συμβολισμός προσφέρει, θεωρώ ότι βοηθάει στο ενωτικό κλίμα που πρέπει να υπάρχει», εξήγησε ο κ. Αποστολάκης ενώ ξεκαθάρισε ότι η θέση που έχει πάρει από την αρχή της προεκλογικής περιόδου για ανάδειξη ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει, ότι στηρίζει όλους τους υποψηφίους.

«Μάλιστα κάποια στιγμή είπα ότι η υποψηφιότητα του κυρίου Κασελάκη είναι ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα γιατί προκαλεί ένα καινούργιο ενδιαφέρον στους ψηφοφόρους και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ» προσέθεσε.

Ερωτηθείς, αν ελλοχεύει κίνδυνος διάσπασης μετά τις εκλογές του νέου προέδρου του κόμματος, δήλωσε «για να υπάρξει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, μετά από δύο διαδοχικές εκλογές, σημαίνει ότι κάτι δεν γίνεται καλά, κάτι δεν πάει καλά, σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Ο καθένας βέβαια δίνει τη δική του εξήγηση. (…) Όταν τεθεί ένα πλαίσιο που καθορίζει την προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος, αυτοί που συμφωνούν με αυτό το πλαίσιο που θα είναι και το μέλλον, θα το στηρίξουνε. Αν κάποιοι διαφωνούν, ενδεχομένως να μην είναι στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Βεβαίως και δεν το αποκλείω (σ.σ. το ενδεχόμενο της διάσπασης). Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η καταστροφή. Ενδεχομένως να είναι μία κατάσταση που θα οδηγήσει σε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι καλό, δεν το επιδιώκει κανείς. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν περισσεύει» προσέθεσε ο κ. Αποστολάκης, σημειώνοντας ωστόσο πως θεωρεί ότι δεν τρομάζει κανέναν αυτή τη στιγμή, μια τέτοια εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.