ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Αχτσιόγλου: «Ανέτοιμος ο Κασσελάκης – Έχω διαδρομή, δεν εμφανίστηκα σήμερα»

«Δεν υπονόμευσα» τον Τσίπρα, «εγγυώμαι την ενότητα»

Ε.Αχτσιόγλου: «Ανέτοιμος ο Κασσελάκης – Έχω διαδρομή, δεν εμφανίστηκα σήμερα»

«Ανέτοιμο» χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη η Έφη Αχτσιόγλου σε νέες της δηλώσεις (στον τηλεοπτικό σταθμό Star), απορρίπτοντας τα περί γλωσσικού ολισθήματος, όταν ο τελευταίος αποκάλεσε «κρατίδιο δικό τους» (σ.σ. των Τούρκων) το «ψευδοκράτος». «Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ανέτοιμος, παρά το γεγονός ότι ανακάλεσε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το e-mail που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, με ημερομηνία 11 του περασμένου Ιουλίου, και στο οποίο εμφανίζεται να τις καταθέτει κάποιες προτάσεις (στα αγγλικά), η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι, όπως κι άλλα στελέχη του κόμματος έστειλαν προτάσεις, το ίδιο έκανε και ο συνυποψήφιός της. Επιπλέον, η Έφη Αχτσιόγλου είπε ότι πρόκειται για κάποιες ιδέες, αλλά δεν είναι ένα ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο. «Κάποιες ιδέες ήταν ήδη στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι εκείνη την περίοδο ο κ. Κασσελάκης της είχε εκφράσει τη στήριξή του στο πρόσωπό της. «Δεν κατανοώ το επιχείρημα ότι έστειλα ένα e-mail στην Αχτσιόγλου και επειδή δεν απάντησε, άρα κατεβαίνω για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση» σχολίασε.

Η κυρία Αχτσιόγλου απάντησε και σε όσους επιμένουν να λένε ότι υπονόμευε τον Αλέξη Τσίπρα. Όπως είπε, τα όσα ακούγονται είναι προσβλητικά προς τον πρώην πρωθυπουργό. Σημείωσε ότι ακόμα και στην τελευταία προεκλογική του ομιλία, η ίδια μαζί με άλλα πρόσωπα, όπως ο Αλέξης Χαρίτσης, βρίσκονταν στο πλευρό του. «Είναι δυνατόν ο Αλέξης Τσίπρας να επέλεγε υπονομευτές του;» διερωτήθηκε και προσέθεσε: «Δεν μπορώ να μετερμηνεύω όσα λένε κάποιοι, δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που ήταν ο Τσίπρας, εκείνος επέλεγε πρόσωπα που είχε εμπιστοσύνη».

«Έχω διαδρομή, δεν εμφανίστηκα σήμερα» είπε ακόμη.

Η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος υποστήριξε ότι η ίδια μπορεί να είναι εγγυήτρια της ενότητας στην παράταξη, επικαλούμενη την εμπειρία της, αλλά και τη συνύπαρξή της με τους συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ. Σημείωσε, μάλιστα, ότι η λέξη «σύντροφος» που χρησιμοποιούν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι οικεία λέξη. Είναι σημαντικό, όπως είπε, να υπάρχει ένα κοινό πολιτικό σχέδιο, το οποίο θα τηρείται απ’ όλους, ώστε να μην μπερδεύονται και οι πολίτες, αλλά και ν’ αποφεύγονται οι προσωπικές επιθέσεις (σ.σ. «ανθρωποφαγικές», όπως τις χαρακτήρισε) και οι στοχοποιήσεις.

Είναι πολύ σημαντικό, όπως τόνισε, να τηρούνται οι κανόνες απ’ όλους -από τα μέλη του κόμματος μέχρι και τον πρόεδρο. «Είναι κορυφαία παράμετρος για να σεβαστούμε τον κόπο όλων, και των Ελλήνων πολιτών» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Η εκλογή μου θα συνεπάγεται με συνολική δέσμευση σε αυτό το πλαίσιο, την τήρηση κανόνων με πολιτικό πρόγραμμα, με κοινοβουλευτική παρουσία» ανέφερε ακόμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αφορμή, δε, την ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου, δήλωσε ότι, αν βγει η ίδια την Κυριακή πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη της προτεραιότητα θα είναι η κατάθεση τροπολογίας για τα εργασιακά, με την πρόταση για 35ωρη εργασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.