ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ε.Τσακαλώτος από Χανιά: «Η ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σταδιακή – Χρειάζεται δουλειά μυρμηγκιού»

«Η 10η Σεπτεμβρίου είναι μία καλή αρχή να έρθει ο κόσμος να ψηφίσει»

Ε.Τσακαλώτος από Χανιά: «Η ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σταδιακή – Χρειάζεται δουλειά μυρμηγκιού»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και στελέχη του κόμματος στα Χανιά.

Μάλιστα, χαρακτήρισε πολύ σημαντική την εκλογή νέου προέδρου, καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν στις εσωκομματικές κάλπες.

Όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε, «η ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σταδιακή, χρειάζεται δουλειά μυρμηγκιού και για την ταυτότητά μας και για τις κοινωνικές αναφορές και για το πρόγραμμα και από κάπου πρέπει να αρχίσεις. Και η 10η Σεπτεμβρίου είναι μία καλή αρχή να έρθει ο κόσμος να ψηφίσει».

Ο Ε.Τσακαλώτος τόνισε την ανάγκη να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας μέσα από την πράσινη αλλά και κόκκινη μετάβαση, μέσα από την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να κοιτάξουμε πάρα πολύ σοβαρά και το παραγωγικό και το καταναλωτικό μοντέλο».

Από τα Χανιά, ο Ε.Τσακαλώτος αναφέρθηκε στην πολιτική της ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ΝΔ έρχεται από μια ιστορία 30 ετών τουλάχιστον, όπου ό,τι είναι ιδιωτικό είναι καλό και ότι είναι δημόσιο δεν είναι καλό», επισημαίνοντας ότι «βασική μέριμνα της ΝΔ είναι ότι τα προβλήματα θα λυθούν από μεγάλες επιχειρήσεις, από τις αγορές, από τον ανταγωνισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δική μου άποψη είναι ότι δεν πρόκειται να λυθούν αυτά τα πράγματα μόνο από τον ιδιωτικό τομέα. Προφανώς ένα αναπτυξιακό κράτος πρέπει να βρει συνέργειες ανάμεσα στον ιδιωτικό, τον δημόσιο και τον κοινωνικό τομέα, γιατί χωρίς αυτό δεν νομίζω ότι θα πάμε μπροστά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.