ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Ραγκούσης: Κατέθεσε μήνυση για εισβολή στην βίλα του στην Πάρο

Ζητά να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Γ.Ραγκούσης: Κατέθεσε μήνυση για εισβολή στην βίλα του στην Πάρο

Σε δήλωση αναφορικά με την εισβολή στη βίλα του στην Πάρο προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, τονίζοντας πως «έχει ήδη κατατεθεί μήνυση για όλα τα σε βάρος εμού και των παιδιών μου τελεσθέντα αδικήματα».

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «μετά την πρωτοφανή και χυδαία χθεσινή εισβολή αγνώστων στο σπίτι μου στην Πάρο, έχει ήδη κατατεθεί μήνυση για όλα τα σε βάρος εμού και των παιδιών μου τελεσθέντα αδικήματα και έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία».

«Είμαι σίγουρος πως τα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, τα οποία και είναι αρμόδια για τη σύλληψη και τιμωρία των δραστών, θα ενεργήσουν άμεσα για την αποκατάσταση της έννομης τάξης» τόνισε ο κ. Ραγκούσης.​​

«Αυτό είναι το λιγότερο που οφείλω να κάνω μετά την αποτρόπαιη πολιτική και δημοσιογραφική στοχοποίηση και των παιδιών μου».

Αναλυτικά η δήλωση των νομικών εκπροσώπων του Γ. Ραγκούση

«Ο κ. Ιωάννης Ραγκούσης, Βουλευτής της Β΄ εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά και πρώην Υπουργός, ανέθεσε τη νομική του εκπροσώπηση στις δικηγορικές εταιρίες «Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες» και «Ε.Δ. Γεωργακόπουλος και Συνεργάτες».

Έχουμε εντολή με απόλυτη προτεραιότητα να προβούμε σε σύνταξη και υποβολή μηνύσεων και αγωγών για τη συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην Υπουργού από μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες καθώς και για το πρωτοφανές περιστατικό της χθεσινής εισβολής αγνώστων δραστών στην οικία του στην Πάρο φωτογραφίζοντας την, τρομοκρατώντας το παιδί του και προσβάλλοντάς βάναυσα την προσωπικότητα του ίδιου και των συγγενικών του προσώπων.

Η απάντηση του πρώην Υπουργού θα δοθεί εκεί που μόνο αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες και παραβάτες του νόμου, στα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης!» αναφέρουν οι νομικοί εκπρόσωποι του Γιάννη Ραγκούση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.