ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ν.Ξυδάκης για παραίτηση Α.Τσίπρα: «Δεν έχει τελειώσει για την ελληνική πολιτική ζωή»

«Θα επανέλθει με κάποιον τρόπο, είναι νέος» τόνισε ο Ν.Ξυδάκης

Ν.Ξυδάκης για παραίτηση Α.Τσίπρα: «Δεν έχει τελειώσει για την ελληνική πολιτική ζωή»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Αλέξη Τσίπρα από το Ζάππειο ότι παραιτείται από την ηγεσία.

Ο Νίκος Ξυδάκης σχολίασε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι με την κίνησή του αυτή «διαφύλαξε το πολιτικό του κεφάλαιο».

«Δεν έχει τελειώσει για την ελληνική πολιτική ζωή. Θα επανέλθει με κάποιον τρόπο, είναι νέος» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων Τσίπρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάνοντας, δε, έναν απολογισμό της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στην πολιτική ζωή της Ελλάδας είπε ότι «αγαπήθηκε, μισήθηκε, έγινε στόχος πολιτικής δολοφονίας με τον αισχρότερο τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος που ήταν πρωθυπουργός σε κρίσιμο χρονικό σημείο για τη χώρα. Μεσουράνησε διεθνώς, έχει διπλωματικό κεφάλαιο, βοήθησε την Ελλάδα να ανακτήσει το κεφάλαιο αυτό μετά την ταπείνωση της χρεοκοπίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.