ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ν.Ξυδάκης: «Ο Σ.Κασσελάκης δεν γνωρίζει την ελληνική κοινωνία – Ο Ε.Αποστολάκης δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ»

Μίλησε για «άσχετους» που βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ

Ν.Ξυδάκης: «Ο Σ.Κασσελάκης δεν γνωρίζει την ελληνική κοινωνία – Ο Ε.Αποστολάκης δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ»

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης άφησε αιχμές για τους ανθρώπους που περιτριγυρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη. 

«Ο ναύαρχος Αποστολάκης δεν νομίζω ότι είναι καν ΣΥΡΙΖΑ. Βρέθηκε κάπου», δήλωσε στο KONTRA, ενώ πρόσθεσε ότι στην Κουμουνδούρου υπάρχουν «κι άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι είναι χθεσινοί, οι οποίοι είναι άσχετοι» και «δεν ξέρουν πώς δουλεύουν αυτά τα πράγματα».

Κριτική άσκησε ο κ. Ξυδάκης και στον κ. Κασσελάκη, στον οποίο καταλόγισε ότι δεν γνωρίζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε την ελληνική κοινωνία.

«Νομίζω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν γνωρίζει τα βαθύτερα πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ. Έχω την εντύπωση ότι δεν γνωρίζει καν πώς έχει διαμορφωθεί η ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον τα 10-15 τελευταία χρόνια», ανέφερε.

Αιχμηρός ήταν και για τους ανθρώπους που περιστοιχίζουν τον κ. Κασσελάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πέρα από τις ικανότητές του, ο Νίκος Παππάς, εκ σαρκός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρω αν συμβουλεύει με ψυχραιμία και ανοιχτό μυαλό τον πρόεδρό του, με τον οποίο προσήλθε», είπε, ενώ για τον Παύλο Πολάκη είπε ότι «έχει μυαλό, αλλά είναι πολύ πολωτικός ως χαρακτήρας και δεν ξέρω αν μπορεί να είναι ο καταλύτης της ενότητας και της συμπερίληψης και της αγκαλιάς, που την έχει ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι ψυχολογικά, αλλά επειδή δεν έχει δυνάμεις να σπαταλήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.