ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

N.Παππάς: «Δεν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ»

Ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

N.Παππάς: «Δεν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ»

O υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς παραχώρησε σήμερα (19/9) τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τη στήριξη προς τον Στέφανο Κασσελάκη όσο και στα σενάρια, που τον θέλουν πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως «δεν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος», επιβεβαιώνοντας τα όσα ανέφεραν οι συνεργάτες του νωρίς το πρωί της Τρίτης, ότι δεν προορίζεται για πρόεδρος της ΚΟ.

«Ας τη διαλύσουμε αυτή τη φήμη, να σας πω ευθέως πως δεν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Θέλω να σας θυμίσω πως έχω κάνει δηλώσεις που αφορούν το πρόσωπο του Σωκράτη Φάμελλου και την αξιοσύνη με την οποία στάθηκε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το κάλεσμα στις δύο πλευρές

Δεν έλειψαν οι «εκκλήσεις» του προς τις δύο πλευρές, τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου που θα αναμετρηθούν στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Κυριακή (24/09).

«Θέλω να καλέσω και τις δύο μεριές να πολιτικοποιήσουν την κουβέντα. Θεωρώ αυτονόητο και στα προβλεπόμενα ότι όποιος είναι καθημερινώς στην πολιτική, δέχεται επιθέσεις. Αυτές πρέπει να τις βάζουμε στη θέση τους και να μιλάμε μόνο για την πολιτική» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό.

Το debate και η στήριξη στον Κασσελάκη

Ερωτώμενος για τα όσα είχε πει κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, δηλαδή για το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός debate και την επίκληση της θέσης του από την Έφη Αχτσιόγλου, υπογράμμισε πως του δίνει το δικαίωμα να αναρωτηθεί γιατί δεν έγινε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί επέλεξε τον Κασσελάκη και όχι την Αχτσιόγλου, ο Νίκος Παππάς είπε ότι υπάρχουν πολιτικές διαφωνίες με την υποψήφια πρόεδρο, υπενθυμίζοντας τις έντονες διαφωνίες τους στο Συνέδριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.