ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ν.Παππάς για Τέμπη: «Ακόμα και αν έσβησαν τα 57 ονόματα, οι 1,5 εκατομμύριο υπογραφές δεν σβήνουν»

«Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνθήκες ύψιστης πίεσης»

Ν.Παππάς για Τέμπη: «Ακόμα και αν έσβησαν τα 57 ονόματα, οι 1,5 εκατομμύριο υπογραφές δεν σβήνουν»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς μίλησε από το βήμα της Βουλής για το έγκλημα στα Τέμπη. 

«Με λύπη είδα τη σπουδή με την οποία κινήθηκαν οι μηχανισμοί για να σβήσουν τα ονόματα των 57 νεκρών των Τεμπών. Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνθήκες ύψιστης πίεσης. Όχι μόνο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αλλά και από τις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις και το 1,2 εκατομμύρια υπογραφές που αξιώνουν τη διαφάνεια και την αλήθεια», τόνισε ο Νίκος Παππάς, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών στην Ολομέλεια της Βουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Διαβάζουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης σκέφτεται να κάνει κάποιου τύπου υπαναχώρηση και να δείξει ότι πρέπει να διερευνηθούν και οι ευθύνες αξιωματούχων και της δικής του κυβέρνησης», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για να καταλήξει: «Ακόμα και αν έσβησαν τα 57 ονόματα, αυτές οι υπογραφές οι οποίες πολύ σύντομα θα έχουν φτάσει στο 1,5 εκατομμύριο, δεν θα σβήσουν με τίποτα. Εκτός από τη χθεσινή μέρα, που καθόρισαν την ατζέντα, μαζί με τη μεγάλη λαϊκή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, ενδεχομένως να καθορίσουν και να πυροδοτήσουν και πολιτικές εξελίξεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.