ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο.Γεροβασίλη: «Δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ – Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή»

«Αυτό που γίνεται στο κόμμα τις τελευταίες ημέρες μας ανησυχεί και δεν μας τιμά»

Ο.Γεροβασίλη: «Δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ – Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή»

Η Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (2/11), τόνισε μεταξύ άλλων σχετικά με το κλίμα και τα εσωκομματικά ζητήματα στο κόμμα μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία, πως «δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Αυτό που γίνεται στο κόμμα τις τελευταίες ημέρες μας ανησυχεί και δεν μας τιμά. Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή αλλά χρειάζεται χρόνος» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια, εξαπέλυσε «επίθεση» στην ελληνική αστυνομία για το ανεπαρκές έργο στην προστασία της δημόσιας τάξης.

Η κυβέρνηση εξελέγη με πρόσταγμα την ασφάλεια και δεν έχει κάνει ούτε το αυτονόητο, την αστυνόμευση στις γειτονιές.

Επίσης, κατήγγειλε την καταστολή στο «όπου να’ ναι», καθώς χθες «οι αστυνομικοί κυνηγούσαν τους αντιφασίστες αντί τους ακροδεξιούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η δράση της ελληνικής αστυνομίας είναι πλέον επικίνδυνη» είπε η Όλγα Γεροβασίλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.