ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Σ.Φάμελλος: «Δεν τίθεται θέμα διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την Κυριακή των δεύτερων εκλογών»

«Δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα στην πολιτική»

Σ.Φάμελλος: «Δεν τίθεται θέμα διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την Κυριακή των δεύτερων εκλογών»

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, υποστήριξε ότι παρότι «δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα στην πολιτική», δεν τίθεται θέμα διάσπασης στο κόμμα μετά την Κυριακή των δεύτερων εκλογών.

Παράλληλα, ανέφερε ότι «η υπόθεση δεν είναι το κόμμα, αλλά η κοινωνία η οποία δεν περνάει καλά».

Υπογράμμισε επίσης, ότι ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών, όλοι πρέπει να στοιχηθούν πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς το έχει ανάγκη η κοινωνία.

Επικριτικός φάνηκε ωστόσο ο Σωκράτης Φάμελλος, αναφερόμενος στον προεκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τα σενάρια υπονόμευσης που ακούγονται εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα, ο ίδιος τόνισε ότι δεν γνωρίζει κάτι, ενώ για το debate, ανέφερε πως δεν τον φοβίζει ένας δημόσιος διάλογος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.