ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Κασσελάκης από Καρδίτσα: «Μην με αποκαλείται ακόμη πρόεδρο»

Συστήθηκε στους πολίτες με το μικρό του όνομα και τους ζήτησε να του απευθύνονται στον ενικό

Σ.Κασσελάκης από Καρδίτσα: «Μην με αποκαλείται ακόμη πρόεδρο»

Ο Στέφανος Κασσελάκης, έκανε την πρώτη στάση της περιοδείας του στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε στην περιοχή της Καρδίτσας που επλήγη από την κακοκαιρία Daniel και συνομίλησε με κατοίκους και εθελοντές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συστήθηκε στους πολίτες με το μικρό του όνομα και τους ζήτησε να του απευθύνονται στον ενικό.

Μιλώντας με κατοίκους που είδαν τις περιουσίες και τα σπίτια τους να καταστρέφονται από τις πλημμύρες, ο Στέφανος Κασσελάκης τους κάλεσε να κρατήσουν το χαμόγελό τους. «Κρατήστε το χαμόγελό σας, το έχετε ανάγκη», είπε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Κασσελάκης: Διεκδικώ τη διαδοχή του Τσίπρα

Σε μια ηλικιωμένη κυρία, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε, όταν εκείνη τον ρώτησε ποιος είναι, ότι διεκδικεί τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

«Είσαι ωραίο παιδί, σε είχα για πιο ψηλό»

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο Παλαμά, όπου είπε σε μια ηλικιωμένη γυναίκα: «Να έχω την ευχή σας για το καλό του τόπου».

Ένας άνδρας είπε στον Στέφανο Κασσελάκη ότι είναι «ωραίο παιδί» και αστειεύτηκε ότι τον είχε «για πιο ψηλό».

Κασσελάκης: Μη με αποκαλείτε ακόμη πρόεδρο

Επίσης, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαγείρεψε με τη συλλογική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και ζήτησε από τους πολίτες και τα τηλεοπτικά συνεργεία να μην τον αποκαλούν ακόμη πρόεδρο.

Όταν κάποιος του είπε «πρόεδρε σιγά σιγά», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Όχι ακόμα, την Κυριακή ίσως».

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το τηλέφωνό του σε τοπικούς φορείς, ζητώντας τους να τον ενημερώνουν για την εξέλιξη της κατάστασης στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Νομίζω θα μου μείνει η εικόνα του σπιτιού στο οποίο μπήκα πριν, όπου σε μια αποθήκη ήταν στον τοίχο η ελληνική σημαία και ήταν λασπωμένη και αισθάνθηκα ένα ρίγος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.