ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Εκβιάζει ο Σ.Κασσελάκης: «Ή θα είμαι πρόεδρος μέχρι τις εκλογές ή θα ζητήσω αναβάπτιση στο Συνέδριο» (upd)

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του

Εκβιάζει ο Σ.Κασσελάκης: «Ή θα είμαι πρόεδρος μέχρι τις εκλογές ή θα ζητήσω αναβάπτιση στο Συνέδριο» (upd)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δήλωσε κατά την αρχική του τοποθέτηση στην ΠΓ του κόμματος ότι «Ή θα είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έως τις εθνικές εκλογές, ή πάμε σε αναβάθμισή μου στο συνέδριο». 

Ουσιαστικά με την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία που συνεδριάζει για δεύτερη ημέρα, ο κ. Κασσελάκης, ζητεί από τώρα δέσμευση από τα στελέχη του κόμματος ότι θα παραμείνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και μετά τις ευρωεκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ειδάλλως θα ζητήσει επιβεβαίωση της προεδρίας του από το συνέδριο.

Πρόκειται για έναν ιδιότυπο εκβιασμό που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα περάσει.

Νωρίτερα, κατά την άφιξη του στην Κουμουνδούρου, ο κ. Κασσελάκης στράφηκε κατά μερίδας ΜΜΕ, κατηγορώντας τα για «ψέματα» και «προπαγάνδα», ενώ διεμήνυσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και θα το δείτε».

Μάλλον μιλάει για τον εαυτό του γιατί είναι αμφίβολο αν εκφράζει κάποιον εντός του ΣΥΡΙΖΑ εκτός του εαυτού του (και του Τάιλερ).

«Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν, θα κριθείς στις ευρωεκλογές», ήταν η απάντησή τους στον πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος επέλεξε να βρίσκεται στο Λονδίνο την πρώτη μέρα της συνεδρίασης της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και να εμφανιστεί κατά τη δεύτερη ημέρα αυτής.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνει να υποκύπτει στο τελεσίγραφο που έθεσε νωρίτερα ο πρόεδρος του κόμματος ότι «αν δεν με εμπιστεύεστε, πείτε μου ποιον θέλετε… Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.