ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σ.Κασσελάκης: «Ήρθα για να μείνω – Θα χτίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή»

«Αν η αλήθεια πουλάει, να την πουλάμε όλη την ώρα!»

Σ.Κασσελάκης: «Ήρθα για να μείνω – Θα χτίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή»

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συναντήθηκε με δημοσιογράφους και επανέλαβε την πεποίθησή του για την «από τα κάτω» ανάγκη επανίδρυσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ: «Να χτίσουμε το κόμμα από την αρχή. Να αποφασίζουν τα μέλη για όλα τα κρίσιμα ζητήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για την υφιστάμενη εσωκομματική κατάσταση, ο ίδιος ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πολύ αξιόλογο δυναμικό, πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο να αξιολογήσουμε και, αναλόγως, να αξιοποιήσουμε το στελεχιακό δυναμικό του».

Από την φιλική συζήτηση, δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για την «επόμενη μέρα» και το σενάριο μη εκλογής του, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντάει με βεβαιότητα: «Εγώ ήρθα για να μείνω. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα παραμείνω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αν η αλήθεια πουλάει, να την πουλάμε όλη την ώρα!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υποψήφιος πρόεδρος σημείωσε επίσης πως η χώρα χρειάζεται έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ, που θα δώσει όραμα και ευκαιρίες σε όλους, ενώ αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο πρόβλημα της φυγής των νέων ανθρώπων από τη χώρα, λέγοντας «αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα», ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου σχολίασε «αν η αλήθεια πουλάει, να την πουλάμε όλη την ώρα!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.