ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Κούλογλου για Α.Γεωργούλη: «Ο Δ.Παπαδημούλης τον κάλεσε πριν από 2 χρόνια όταν υπήρχαν φήμες και το διέψευσε»

«Ερωτήθηκε ο κ. Γεωργούλης και είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα» είπε

Σ.Κούλογλου για Α.Γεωργούλη: «Ο Δ.Παπαδημούλης τον κάλεσε πριν από 2 χρόνια όταν υπήρχαν φήμες και το διέψευσε»

Για το θέμα της απομάκρυνσης του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη από το κόμμα και την ευρωομάδα μετά την έρευνα και τις καταγγελίες σε βάρος του για βαριά κακοποίηση, από την κα Ελένη Χρονοπούλου μίλησε ο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε: «Υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό κάποιες φήμες απροσδιόριστες και για το λόγο αυτό ο κ. Γεωργούλης ερωτήθηκε αρμοδίως και είπε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε γιατί επειδή το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και υπάρχει μεγάλη ευαισθησία στον χώρο για τέτοιου είδους θέματα».

Ερωτηθείς αν πρόκειται για το ίδιο περιστατικό ή για κάποιο άλλο για το οποίο επίσης υπάρχει φημολογία απάντησε: «Δεν υπήρχε καμία τέτοια ένδειξη ούτε γι’ αυτό ούτε για άλλο περιστατικό. Υπήρχαν κάποιες απροσδιόριστες φήμες ότι κάτι έχει συμβεί με παρενόχληση και λοιπά. Ερωτήθηκε ο κ. Γεωργούλης και είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα». Απάντησε θετικά όταν ρωτήθηκε αν το κάλεσε ο κ. Παπαδημούλης ως επικεφαλής της ευρωομάδας και τον ρώτησε και συμπλήρωσε ότι αυτό είχε γίνει σε ανύποπτο χρόνο πριν από περίπου 2 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.