ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ για Α.Μπέο: «Ο Κ.Μητσοτάκης να αποσύρει τη στήριξη από τον τραμπούκο εκλεκτό του στο Βόλο»

«Φαίνεται ότι τα ζεϊμπέκικα, εν μέσω καταστροφής, τους ενοχλούν, τα χαστούκια όμως όχι»

ΣΥΡΙΖΑ για Α.Μπέο: «Ο Κ.Μητσοτάκης να αποσύρει τη στήριξη από τον τραμπούκο εκλεκτό του στο Βόλο»

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή όλα όσα συνέβησαν στο Βόλο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, που «πιάστηκε στα χέρια» με πλημμυροπαθή.

«Η ΝΔ, συνεχίζοντας την παράδοση των υπεκφυγών στις οποίες μας έχει συνηθίσει, αποφεύγει να καταδικάσει την τραμπούκικη συμπεριφορά του εκλεκτού της υποψηφίου δημάρχου στο Βόλο και να δηλώσει ρητά ότι δεν τον στηρίζει», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, σε δήλωση της για τον Αχιλλέα Μπέο.

«Φαίνεται ότι τα ζεϊμπέκικα, εν μέσω καταστροφής, τους ενοχλούν, τα χαστούκια όμως όχι», σχολιάζει, για να προσθέσει πως «όσο κι αν προσπαθούν στη ΝΔ να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, οι πολίτες γνωρίζουν ότι η υποψηφιότητα του Αχιλλέα Μπέου στηρίζεται από το κυβερνών κόμμα και ότι ο ίδιος διατηρεί αγαστές σχέσεις με την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Αναφέρει ότι επίσης γνωρίζουν καλά «ότι το χάος στο Βόλο από τις επαναλαμβανόμενες πλημμύρες και καταστροφές, φέρει σε μεγάλο βαθμό τη σφραγίδα των ‘γαλάζιων’ πολιτικών στην αυτοδιοίκηση και το κράτος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αντί να κάνει το “άσπρο-μαύρο” για λόγους ψηφοθηρίας, ο κ. Μητσοτάκης ας δηλώσει έστω και τώρα ότι αποσύρει τη στήριξη από τον τραμπούκο εκλεκτό του στο Βόλο», τονίζει η κ. Αυγέρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.