ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση ζητά ο Ν.Παππάς μετά τη μεγάλη συμμετοχή – «90.000 και συνεχίζουμε»

«Πάμε να διαψεύσουμε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες»

ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση ζητά ο Ν.Παππάς μετά τη μεγάλη συμμετοχή – «90.000 και συνεχίζουμε»

O υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, μέσω μιας ανάρτησης του στο Twitter ζήτησε να επεκταθεί ο χρόνος της ψηφοφορίας.

«Θεωρούμε ότι θα χρειαστεί να δοθεί παράταση σε πολλά εκλογικά τμήματα. Θα πρέπει να δοθεί», εκτιμά η πλευρά του Νίκου Παππά, γεγονός που είχε επισημάνει και νωρίτερα ο ίδιος ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, επισημαίνοντας πως «η συμμετοχή μέχρι στιγμής ξεπερνάει κάθε προσδοκία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δυναμώνει. Πάμε να διαψεύσουμε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Πάμε για την παράταξη της νίκης. Υ. Γ. Θεωρώ αυτονόητο ότι αν χρειαστεί θα υπάρξει παράταση» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.