ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Υποψήφιος Aιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ πήγε σε κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και το… έριξε στον χορό (φωτό)

Τα αποκαλυπτήρια των ψηφοδελτίων με τους υποψήφιους έκανε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία τον περασμένο Ιανουάριο

Υποψήφιος Aιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ πήγε σε κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και το… έριξε στον χορό (φωτό)

Mε τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Ανατολικής Αττικής, Χρήστο Σπίρτζη να δίνει το «παρών» πραγματοποιήθηκε χθες η κοπής πίτας των Οργανώσεων Μελών Οινιαδών και Αιτωλικού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews.gr παρευρέθηκαν στην κοπή πίτας βουλευτές, αλλά και υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές, κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, καθώς και μέλη-φίλοι του κόμματος.

Ωστόσο έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι το «παρών» έδωσε και ένας υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος για τον Γιώργο Κυριακόπουλο, υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία , το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη λίστα με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές.

Μάλιστα δεν παρευρέθηκε απλά, αλλά έσυρε και το χορό, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews που δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Μέχρι στιγμής ο ίδιος ο υποψήφιος βουλευτής, αλλά ούτε η Χαριλάου Τρικούπη δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο σχετικά με την παρουσία του κ. Κυριακόπουλου στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας σημειωθεί ότι τα αποκαλυπτήρια των ψηφοδελτίων με τους υποψήφιους έκανε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι περισσότεροι είχαν «κλείσει» από νωρίς, με δεδομένη την εκ νέου υποψηφιότητα του νυν βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. Ο ορθοπεδικός Βαγγέλης Γάκης απέσυρε το ενδιαφέρον του από τον περασμένο Δεκέμβριο, με αιχμές εναντίον της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ,ενώ η είσοδος του Γιώργου Κυριακόπουλου στο ψηφοδέλτιο έγινε την τελευταία στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.