ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τι συμβαίνει με τις «μαζικές αναδασώσεις» που υποσχέθηκε η κυβέρνηση;

Άφαντα τα φυτάρια της αναδάσωσης - Στη Εύβοια υποσχέθηκαν 1,5 εκατ. και αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο 187.000

Τι συμβαίνει με τις «μαζικές αναδασώσεις» που υποσχέθηκε η κυβέρνηση;

Mετά από την οποιαδήποτε μεγάλη καταστροφή από πυρκαγιά που έλαβε χώρα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη (είτε της πρώτης είτε της δεύτερης περιόδου) υπόσχεται «μαζική αναδάσωση» για να προσφέρει την ελπίδα στην ελληνική κοινωνία πως με κάποιο τρόπο θα ξαναδεί τα δάση της «ζωντανά».

Η Εύβοια είναι μία από τις περιοχές που υπέστη από τις μεγαλύτερες καταστροφές. Σε ποιο σημείο βρίσκεται αυτή την στιγμή η αναδάσωσή της;

Για αρχή τα δέντρα για την αναδάσωση της Εύβοιας είναι άφαντα.

Από τα 1,5 εκατ. φυτάρια που χρειάζονται στην Εύβοια, αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο 187.000, σε φυτώριο στη Ροδόπη.

Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται τα υπόλοιπα, την ώρα που οι υπεύθυνοι μιλούν για «μαζικές αναδασώσεις».

Γιατί ωραίες οι εξαγγελίες αλλά στο τέλος πρέπει να γίνονται πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.