ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Βίντεο: Οι Ρώσοι εισέρχονται στο Μπάκχμουτ – Καταστράφηκε ουκρανική δύναμη στην Χερσώνα

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για τον έλεγχο της πόλης

Βίντεο: Οι Ρώσοι εισέρχονται στο Μπάκχμουτ – Καταστράφηκε ουκρανική δύναμη στην Χερσώνα

Xθες το βράδυ υπήρξαν οι πρώτες αναφορές για είσοδο ρωσικών ειδικών δυνάμεων μακράς αναγνώρισης (LRP) στο κέντρο του Μπάκχμουτ κάτι που επιβεβαιώνεται από βίντεο που δημοσίευσαν αργότερα οι Ρώσοι.

Η πόλη δεν έχει ακόμα καταληφθεί ωστόσο είναι σαφές πως τις επόμενες ημέρες οι μάχες που θα διεξαχθούν θα είναι πλέον για τον έλεγχό της.

https://twitter.com/WholeDweller/status/1579261360999104512

Μετά την κατάληψη του Ζαΐτσεβο στο νότιο τομέα της πόλης οι Ρώσοι απέκτησαν το προγεφύρωμα που χρειαζόντουσαν για διεισδύσεις στο κέντρο της ενώ έχουν αποκόψει βασικές οδούς ανεφοδιασμού των Ουκρανών.

Άλλο βίντεο δείχνει εμπλοκή των ρωσικών μονάδων σε συγκρούσεις με Ουκρανούς εντός του αστικού ιστού της πόλης Μπάκχμουτ.

Σε άλλο βίντεο απεικονίζεται η παράδοση μίας ουκρανικής διμοιρίας μετά από συγκρούσεις στα περίχωρα του Μπάκχμουτ.

https://twitter.com/chaxx9966/status/1579180906073686021

Στην Χερσώνα μία ουκρανική φάλαγγα καταστράφηκε ολοσχερώς μεταξύ των οικισμών Sukhoi Stavka και Kostroma.

https://twitter.com/200_zoka/status/1579267544342753280

https://twitter.com/mdfzeh/status/1579060527904722944

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/mdfzeh/status/1579058014501621762

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.