ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σήμερα το απόγευμα η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής

Σήμερα το απόγευμα η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής

Ξεκινά σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής λίγες ώρες μετά την τελική απόφαση της Συνόδου Κορυφής για το Ταμείο Ανάκαμψης από το οποίο η Ελλάδα θα αντλήσει 31,9 δισ. ευρώ -τα 22,5 δισ. ευρώ υπό τη μορφή επιδοτήσεων – την επόμενη επταετία, η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2021.

Η πενθήμερη διαδικασία θα ανοίξει στις 18:00 με τις τοποθετήσεις των γενικών εισηγητών ενώ η συζήτηση αναμένεται να κορυφωθεί την ερχόμενη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου με τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και των υπόλοιπών προέδρων της αντιπολίτευσης. Τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας θα διεξαχθεί και η ονομαστική ψηφοφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νομοσχέδιο με τίτλο «Κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020» έχει ήδη γίνει δεκτό, κατά πλειοψηφία, από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, με τη ΝΔ να ψηφίζει υπέρ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ, την Ελληνική Λύση και το ΜεΡΑ25 να το καταψηφίζουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.