ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στη Βουλή η δικογραφία εναντίον του Κ.Καραμανλή για το έγκλημα στα Τέμπη

Ακόμα τρεις δικογραφίες εναντίον πρώην υπουργών έφτασαν σήμερα στη Βουλή

Στη Βουλή η δικογραφία εναντίον του Κ.Καραμανλή για το έγκλημα στα Τέμπη

Στη Βουλή διαβιβάστηκαν δικογραφίες για τέσσερις υποθέσεις σύμφωνα με την ενημέρωση του αντιπροέδρου του κοινοβουλίου Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο πρώτος φάκελος αφορά το έγκλημα των Τεμπών και στρέφεται κατά του πρώην Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για παράβαση καθήκοντος έπειτα από μήνυση επιζήσασας.

Οι υπόλοιπες δικογραφίες στρέφονται κατά:

1) του πρώην Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη έπειτα από μήνυση πολίτη επειδή δεν δόθηκε αναρρωτική άδεια στη σύζυγό του,

2) του πρώην Υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα και του πρώην Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη έπειτα από μήνυση του ΠΑΚΟΕ για την ύπαρξη εντερόκοκκων άνω του επιτρεπομένου ορίου σε νερά παραλίας της Βουλιαγμένης,

3) κατά των πρώην Υπουργών Αυγενάκη, Σκυλακάκη και Βεσυρόπουλου από την Κίνηση Ελευθέρων Ποδοσφαιριστών για τη χρηματοδότηση των ΠΑΕ μέσω στοιχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να εκκινήσει η διαδικασία της δίωξης κατά πρώην ή νυν μέλους κυβέρνησης απαιτείται πρόταση τουλάχιστον τριάντα βουλευτών για τη διενέργεια επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης αλλά και ότι μετά τη συνταγματική αναθεώρηση του 2019 δεν ισχύει η σύντομη παραγραφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.