ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Υποψήφιος στα Δωδεκάνησα διαφημίζει τον εαυτό του με ποτηράκια, αναπτήρες και στυλό ΠΑΣΟΚ!

Η ανάρτηση του έγινε viral στο διαδίκτυο

Υποψήφιος στα Δωδεκάνησα διαφημίζει τον εαυτό του με ποτηράκια, αναπτήρες και στυλό ΠΑΣΟΚ!

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένας υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα, καθώς στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, διαφημίζει τον εαυτό του με ποτηράκια, αναπτήρες και στυλό που φέρουν τον πράσινο ήλιο και το πρόσωπο του.

Όπως αναφέρει το vimatisko.gr, πρόκειται για τον 44χρονο Παναγιώτη Κουνάκη, επί σειρά ετών περιφερειακό σύμβουλο στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε ανάρτηση στα social media και έχει γίνει viral, με αρκετούς να μένουν «άφωνοι» με τον τρόπο που σκέφτηκε να προωθήσει τον εαυτό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.