Δείτε την ανάρτηση του πρώην υπουργού υγείας

Καταπέλτης είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, για τον οποίο απαιτεί την παραίτησή του μετά την αποκάλυψη για Novartis.

«Γιαννη Στουρνάρα!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ;;» ρωτάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, σχολιάζοντας το βούλευμα για τη Novartis.

Όπως επισημαίνει ο κ. Πολάκης, (σ.σ. το βούλευμα) «απάλλαξε όλους τους υποτίθεται εμπλεκόμενους για τη “σκευωρία Νοβαρτις”», ενώ “ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ πως απείλησες το Μανιαδάκη πως όταν «αλλάξει η κυβέρνηση» θα τους «τσακίσετε όλους!»

Ο Παύλος Πολάκης, σύμφωνα με το documento.gr, σημειώνει πως «το χθεσινό βούλευμα περιγράφει τα στοιχεία που θα ξανανοίξει η υπόθεση Novartis… από την αρχή… για όλα τα αδιευκρίνιστα… και τους αρχειοθετημένους!!»

Και προσθέτει:

«Οι ίδιοι προστατευόμενοι μάρτυρες που τους ονομάσατε κουκουλοφόρους, είναι αυτοί που κατέθεσαν στην Αμερική και με βάση τα στοιχεία που έδωσαν η ΝΟΒΑΡΤΙΣ πλήρωσε 350 εκατομμύρια ευρώ στο Αμερικανικό δημόσιο επειδή ΧΡΗΜΑΤΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕ τις τιμές των φαρμάκων!
Εδώ με τη βοήθεια ενός παρακρατικού μηχανισμού και ενός τμήματος διεφθαρμένων δικαστών πήγατε να θάψετε το τεράστιο σκάνδαλο και να τιμωρήσετε αυτούς που το αποκάλυψαν.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του καταλήγει: «ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!