ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αστεροειδείς μπορούν να μεταφέρουν ζωή

Αστεροειδείς μπορούν να μεταφέρουν ζωή

Στις ΗΠΑ, αστροφυσικοί από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια ανέπτυξαν ένα υπολογιστικό μοντέλο για να ελέγξουν, αν και κατά πόσο τα θραύσματα μετεωριτών θα μπορούσαν από τη Γη να καταλήξουν σε άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος. μεταφέροντας μαζί τους ζωή.

‘Οπως αποδείχθηκε, κατά την πρόσκρουση ενός αστεροειδούς στην επιφάνεια κατοικημένου πλανήτη ένα εκτιναγμένο θραύσμα θα μπορούσε να καταλήξει σε άλλο πλανήτη ή δορυφόρο του και να αρχίσει η αναπαραγωγή στο νέο σημείο.

Οι επιστήμονες έχουν επίσης υπολογίσει την τροχιά του γιγάντιου αστεροειδούς διαμέτρου τουλάχιστον 10 χλμ, ο οποίος πριν από περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια προκάλεσε κλιματική αλλαγή στη Γη και το θάνατο των δεινοσαύρων. Σύμφωνα με τα στοιχεία τους, περίπου 700 εκατομμύρια τόνοι γήινων υλικών εκτοξεύθηκαν εξαιτίας του στο διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.