ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε γιατί η NASA διέκοψε «κακήν-κακώς» την απευθείας μετάδοση από διαστημικό σταθμό (φώτο)

Δείτε γιατί η NASA διέκοψε «κακήν-κακώς» την απευθείας μετάδοση από διαστημικό σταθμό (φώτο)

Δεν είναι πολύς ο καιρός, όπου η NASA, διέκοψε «κακήν-κακώς» τη βιντεοκλήση που πραγματοποιούσε με έναν Ρώσο κοσμοναύτη. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (21/11). Αιτία αυτού ήταν ένα Αντικείμενο Αγνώστου Ταυτότητας (ΑΤΙΑ).

Ο κοσμοναύτης βλέπει τα ΑΤΙΑ, που «αργά κινούνταν προς τα πάνω», προτού… πέσει μαύρο από τον έλεγχο εδάφους της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας.

Η εικαζόμενη εμφάνιση UFO, που επισημάνθηκε από τον αυτοαποκαλούμενο εμπειρογνώμονα UFO, Scott C Waring, προκάλεσε για άλλη μια φορά τον γνωστό καταιγισμό της θεωρίας συνωμοσίας, ότι οι ισχυρές κυβερνήσεις έχουν επίγνωση της εξωγήινης ύπαρξης.

Ο Waring παρουσίασε τα ευρήματά του στο κανάλι του στο YouTube και στο blog του ET Database, όπου μιλάει πάνω στο βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ισχυρίζεται, λοιπόν, ότι το πλάνο αποκαλύπτει τρία UFΟ, να κινούνται στη ζωντανή μετάδοση του ISS. Τονίζει, μάλιστα, ότι το βίντεο της NASA φαίνεται να γίνεται θολό με το που εμφανίζονται τα UFO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.