ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

YouTube: Μπλοκάρει τα κανάλια των RT και Sputnik στην Ευρώπη

YouTube: Μπλοκάρει τα κανάλια των RT και Sputnik στην Ευρώπη

Συνεχίζεται η λογοκρισία σε ρωσικά ΜΜΕ, καθώς το YouTube μπλοκάρει τα κανάλια που συνδέονται με τα δίκτυα RT και Sputnik στην Ευρώπη με «άμεση ισχύ».

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις της επικεφαλής της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, που μίλησε για μέσα που αναπαράγουν τη ρωσική προπαγάνδα για την εισβολή στην Ουκρανία, γι αυτό και πρέπει να μπλοκαριστούν.

Πλέον όσοι προσπαθούν να μπουν σε κανάλι του RT ή του Sputnik (οποιασδήποτε χώρας) βλέπουν αυτό:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως χτες το Instagram έκανε το ίδιο με τους λογαριασμούς του RT και του Sputnik, ενώ το Facebook δεν “πετά” τις αναρτήσεις τους στους εγγεγραμμένους χρήστες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.