ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνική συμμετοχή με F-16 Block 52+

Ελληνική συμμετοχή με F-16 Block 52+

Τα ελληνικά φτερά δεν πετάνε υπερήφανα μόνο στους πραγματικούς αλλά και στους εικονικούς ουρανούς του διαδικτύου όπου η κοινότητα των εξομοιωτών πτήσης έχει χιλιάδες μέλη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μάλιστα έκτος από τις καθαρόαιμες εικονικές Μοίρες που πετάνε με μαχητικά αεροσκάφη σε σενάρια εναέριας μάχης, υπάρχει μια ξεχωριστή κατηγορία! Οι εικονικές ομάδες πτητικών επιδείξεων (Virtual DEMOTEAMS) αντίστοιχες με αυτές που υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Οι ομάδες αυτές αντιπροσωπεύουν τα εθνικά χρώματα των χωρών που ανήκουν και παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τις εικονικές πτήσεις διαφόρων ομάδων συμπεριλαμβανομένων των επίσημων αμερικάνικων Virtual Thunderbirds,Virtual Blue Αngels, του βρετανικού Virtual Red arrows αλλά και του τουρκικού Vitural SoloTurk.

Τα εικονικά airshow πραγματοποιούνται με την χρήση εξομοιωτών πτήσεως και μεταδίδονται ζωντανά μέσω του διαδικτύου.

Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκε πρόσφατα το τριήμερο διεθνές εικονικό Airshow ”VFAT 2012” με πρώτη την πρώτη στα χρονικά Ελληνική συμμετοχή!

Η εικονική Μοίρα 373 ΜΠΚ με το ”Phoenix” F-16 v.Demo Team συμμετείχε με αεροσκάφη F-16 Block 52+ με σύμμορφες δεξαμενές.

Το show της ελληνικής εικονικής Μοίρας βασίζεται στην αναπαράσταση του πραγματικού show της Ελληνικής ομάδας ΖΕΥΣ ακολουθώντας το ίδιο πρόγραμμα επίδειξης.

Σημειώνεται ότι τα μέλη της εικονικής ”Phoenix” F-16 v.Demo Team, υποστηρίζονται από την Ομάδα  Αεροπορικών Επιδείξεων «ΖΕΥΣ» Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 της ΠΑ, συμβάλλοντας μαζί και με άλλες ελληνικές εικονικές Μοίρες F-16, στην προβολή της χώρας μας και στο κόσμο των εικονικών αεροπορικών Μοιρών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.