ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τέλος στην υποστήριξη των Windows 7 -Πώς να αναβαθμιστείτε σε Windows 10

Τέλος στην υποστήριξη των Windows 7 -Πώς να αναβαθμιστείτε σε Windows 10

Εάν χρησιμοποιείτε ακόμα τα Windows 7 πρέπει να γνωρίζετε πως πρέπει να ετοιμαστείτε για αλλαγή έκδοσης λογισμικού, καθώς στις 14 Ιανουαρίου 2020 παύει η υποστήριξή τους.

Γι’ αυτό τον λόγο η Microsoft παροτρύνει -μέσω ειδοποιήσεων- τους χρήστες της να αναβαθμιστούν στο νέο σύστημα. Συγκεκριμένα, μια δημοσίευση της Microsoft που άρχισε να εμφανίζεται στις οθόνες πολλών χρηστών, αναφέρει:

Ο τρέχων υπολογιστής σας με Windows 7 είναι εκτός υποστήριξης. Από τις 14 Ιανουαρίου 2020, η υποστήριξη για τα συστήματα Windows 7 θα λήξει. Ο υπολογιστής σας είναι ευάλωτος σε ιούς και κακόβουλα προγράμματα λόγω του ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις ασφαλείας, δεν υπάρχουν ενημερώσεις λογισμικού και τεχνική βοήθεια. Η Microsoft συνιστά έντονα τη χρήση των Windows 10 στον νέο υπολογιστή σας για τις πιο πρόσφατες λειτουργίες ασφάλειας και την προστασία από κακόβουλο λογισμικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tech In Greek, στην ειδοποίηση αναβάθμισης πλήρους οθόνης, υπάρχει η επιλογή «Don’t remind me again» στην κάτω αριστερή γωνία. Επιπλέον, υπάρχει επίσης η επιλογή «Remind me later». Η Microsoft σχεδιάζει να εκτελεί μια προειδοποίηση πλήρους οθόνης κάθε μέρα στις 12 το μεσημέρι, αφού ο χρήστης συνδεθεί στην επιφάνεια εργασίας. Αν ο χρήστης κάνει κλικ στο κουμπί «Don’t remind again», η ειδοποίηση αναβάθμισης θα σταματήσει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.