ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αγνώριστη! Ξόδεψε μία περιουσία για να μοιάσει στην Barbie – Δείτε την «μεταμόρφωσή» της (φώτο)

Αγνώριστη! Ξόδεψε μία περιουσία για να μοιάσει στην Barbie – Δείτε την «μεταμόρφωσή» της (φώτο)

Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που μία γυναίκα αποφασίζει να αφεθεί στα χέρια του πλαστικού της ώστε να μοιάσει στην Barbie, ωστόσο η περίπτωση της Ρέιτσελ Εβανς είναι ιδιαίτερη.

Κι αυτό γιατί μετά την μεταμόρφωσή της η Λονδρέζα είναι μία εντελώς άλλη.

ΠΡΙΝ

Συγκεκριμένα, η 48χρονη μητέρα ενός παιδιού Ρέιτσελ Εβανς αποφάσισε να ξοδέψει μία περιουσία, αξίας 28.000 ευρώ, ώστε να αλλάξει τα πάντα πάνω της.

Εχοντας όνειρό της να μοιάσει στην Barbie, η Ρέιτσελ έχει κάνει τα πάντα στο πρόσωπό της… βλεφαροπλαστική, μπότοξ, αφαίρεση μαύρων κύκλων,πλαστική στην μύτη και γέμισμα σε ζυγωματικά και χείλη.

Μάλιστα, η Λονδρέζα δεν άλλαξε μόνο το πρόσωπό της, αλλά και το σώμα, τα ρούχα της και το χρώμα στα μαλλιά της.

ΜΕΤΑ

https://www.instagram.com/p/Bum1xxOBFvI/?utm_source=ig_embed

Πάντως αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το πριν και το μετά, καθώς πριν κάνει όλη αυτή την μεταμόρφωση, η Ρέιτσελ ήταν πολύ διαφορετική και πολύ πιο συντηρητική.

https://www.instagram.com/p/Buf76ITBGLY/?utm_source=ig_embed

Ντύσιμο γραφείου, απαλό μακιγιάζ και ατημέλητα μαλλιά, η παλιά Ρέιτσελ δεν έχει καμία σχέση με την καινούργια, ,μιας και πλέον η 48χρονη μητέρα ενός παιδιού κάνει τα πάντα για να μοιάζει σαν την Barbie.

https://www.instagram.com/p/BucU8B0B1ST/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BuWaSsVBWqY/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BuPA4BuBoMc/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BuJc-4pBhi6/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BuBfEwXhyE_/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BthFjIvBiQ4/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.