ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι χρειάζονται οι γυναίκες κατά την διάρκεια της σχέσης για να είναι ευτυχισμένες

Τι χρειάζονται οι γυναίκες κατά την διάρκεια της σχέσης για να είναι ευτυχισμένες

Για τις γυναίκες οι σχέσεις τους παίζουν μεγάλο ρόλο στην ζωή τους και έχουν κάποιες ανάγκες που θέλουν ο σύντροφος της να τις ικανοποιήσει.

Τι χρειάζονται λοιπόν οι γυναίκες για να είναι ευτυχισμένες; Την απάντηση θα την πάρετε εάν συνεχίσετε την ανάγνωση.

Στοργή. Η επιθυμία κάθε γυναίκας είναι να κάνει έναν άντρα να είναι στοργικός απέναντι της. Εάν ο σύζυγος δεν είναι στοργικός, τότε θα υπάρχει πρόβλημα στο γάμο.

Επικοινωνία. Οι γυναίκες επιδιώκουν να είναι σε συνεχή επαφή με το σύντροφό τους. Θέλουν να συζητάνε για τα πάντα, για τις καθημερινές δραστηριότητες, για το παρελθόν, το μέλλον αλλά και για τις τωρινές τους σκέψεις.

Ειλικρίνεια και διαφάνεια. Κάθε γυναίκα ζητάει ειλικρίνεια από το σύντροφό της. Για να παραμείνει το ζευγάρι ευτυχισμένο πρέπει και οι δυο να είναι αληθινοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χιούμορ. Προφανώς όλοι θέλουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που θα μας κάνει να γελάμε. Εάν το χιούμορ μας ταιριάζει με το δικό του, οι πιθανότητες να μείνουμε μαζί για μια ζωή αυξάνονται δραματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.