«Όρθιος δράκος»: Η στάση στο σεξ που θα θέλετε να την κάνετε ξανά και ξανά – Προσφέρει δυνατό οργασμό (φώτο)

Πρόκειται για την ιδανική θέση για διέγερση του σημείου G

«Όρθιος δράκος»: Η στάση στο σεξ που θα θέλετε να την κάνετε ξανά και ξανά – Προσφέρει δυνατό οργασμό (φώτο)

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2018 σε 2.000 άτομα σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη διαπιστώθηκε ότι το 35% των ανθρώπων κατατάσσουν το «Doggy style» ως την καλύτερη στάση στο σεξ, με το ιεραποστολικό και την καουμπόισσα να παίρνουν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα δεν αποτελούν έκπληξη. Το «Doggy style» είναι φοβερό! Ωστόσο… «το πολύ το κυρ’ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς» λέει ο σοφός λαός και δεν έχει άδικο.

Έτσι κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια, σύντομα θα καταντήσει βαρετό.

Μην φοβάστε όμως! Είμαστε -για ακόμα μια φορά- εδώ για εσάς!

Σήμερα θα σας μιλήσουμε λοιπόν για τον όρθιο δράκο, μια παραλλαγή τις κλασικής στάσης «στα τέσσερα», η οποία όμως υπόσχεται… δυνατότερο οργασμό.

Ιδού…

Πρόκειται για την ιδανική θέση για διέγερση του σημείου G. Βλέποντας τις στρογγυλές καμπύλες από τα οπίσθιά της τείνει να είναι εξαιρετικά ερωτικό για εσάς.

Η γυναίκα κάθεται «στα τέσσερα», κατά προτίμηση πάνω σε κάτι υπερυψωμένο, όπως για παράδειγμα το κρεβάτι, η ο καναπές.

Ο άντρας πηγαίνει από πίσω, όρθιος και προχωρά σε διείσδυση. Εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα καμπυλώνει την πλάτη της για να σηκώσει τους γλουτούς της.

Η εν λόγω στάση ωφελεί τόσο τον άντρα, όσο και τη γυναίκα. Ο άντρας έχει υπέροχη θέα… με όλη την πίσω όψη της γυναίκας και μπορεί να κάνει οτιδήποτε. Από την πλευρά της, η γυναίκα βιώνει έναν πολύ δυνατό οργασμό γιατί ερεθίζεται το σημείο G της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείτε να την δοκιμάσετε με τα πόδια του άντρα έξω από τα πόδια της γυναίκας (αντίθετα με το πως είναι στην παραπάνω φωτογραφία). Με αυτόν τον τρόπο ο άντρας σφίγγοντας με τα γόνατά του τα γόνατα της συντρόφου του σφίγγει παράλληλα τον κόλπο γύρω από το πέος του άντρα για μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.