ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κράτα σημειώσεις: Αυτά είναι τα 3+1 λάθη που εγγυώνται ότι η σχέση σου δεν θα έχει διάρκεια

Αν τα κάνεις κι εσύ, ήρθε η ώρα να τα σταματήσεις

Κράτα σημειώσεις: Αυτά είναι τα 3+1 λάθη που εγγυώνται ότι η σχέση σου δεν θα έχει διάρκεια

Υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι, και εγγυώνται ότι η σχέση σου δεν θα έχει διάρκεια.

Αν τα κάνεις κι εσύ, ήρθε η ώρα να τα σταματήσεις:

Η αυτοπεποίθησή σου εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνον

Το να περιμένεις την επιβεβαίωση ενός ατόμου για να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου, είναι από μόνο του σημάδι πως δεν πρέπει να είσαι σε σχέση. Είναι σημαντικό να ξέρεις εσύ, πρώτα από οποιονδήποτε άλλον, τι άνθρωπος είσαι και να σε αγαπάς.

Ερωτεύτηκες το ποιος μπορεί να γίνει, κι όχι το ποιος είναι

Είναι σημαντικό να αγαπάμε τον άνθρωπό μας για αυτό που είναι κι όχι για την ιδέα που έχουμε για εκείνον. Είναι άδικο και για τους δύο, διότι η εικόνα που έχεις πλάσει στο μυαλό σου, δεν υπάρχει και απαιτείς πράγματα που δεν θα σου δώσει ποτέ.

Λες ψέματα

Αν λες ψέματα για να αποφύγεις τσακωμούς ή, ακόμη χειρότερα, πλάθεις ιστορίες προκειμένου να φανείς καλύτερος από αυτό που είσαι, υπάρχει πρόβλημα. Αν έχεις την ανάγκη να απιστήσεις και να κρύψεις την αλήθεια, επίσης υπάρχει πρόβλημα.

Όλα είναι σοβαρά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν μια σχέση δεν σας κάνει χαρούμενους και δεν σας φτιάχνει το κέφι, δεν είναι σχέση με την πραγματική της έννοια. Eίναι παγίδα. Χρειάζεται να μπορείτε να χαλαρώνετε μαζί, να είστε ο εαυτός σας και να εκφράζετε ακόμη και τις πιο κρίντζι πλευρές του εαυτού σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.