ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θα σε κάνουν να βλέπεις… «αστεράκια»: Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ για γυναικείο οργασμό (φώτο)

Η κίνηση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής καθορίζει πόσο εύκολα θα φτάσει η γυναίκα στην κορύφωση

Θα σε κάνουν να βλέπεις… «αστεράκια»: Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ για γυναικείο οργασμό (φώτο)

Κατά καιρούς, έχουν ακουστεί πολλά για τους παράγοντες που οδηγούν τις γυναίκες στον οργασμό κατά τη σεξουαλική επαφή.

Το μέγεθος του πέους, το σημείο G της γυναίκας είναι οι επικρατέστεροι μύθου σχετικά με τους παράγοντες κάνουν τη γυναίκα να απολαύσει το σεξ.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια έρευνα, η κίνηση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής καθορίζει πόσο εύκολα θα φτάσει η γυναίκα στην κορύφωση.

Ποιες στάσεις, όμως, ευνοούν κάτι τέτοιο;

Ενδεικτικά, η στάση με τη γυναίκα να στηρίζεται στα χέρια και τα γόνατά της, ευρύτερα γνωστή ως “doggy style”, δεν διεγείρει τα τοιχώματα του κόλπου όσο η παραδοσιακή “ιεραποστολική” στάση ή η στάση “cowgirl” (γυναίκα από πάνω).

Η ιδανική γωνία εισόδου του ανδρικού μορίου ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή διέγερση των κολπικών τοιχωμάτων είναι οι 30-45 μοίρες, σύμφωνα με τους ερευνητές.

“Εάν μια γυναίκα προσπαθεί να φτάσει σε κολπικό οργασμό, φαίνεται πως χρειάζεται επαρκής διέγερση του πρόσθιου τοιχώματος του κόλπου”, σημειώνει ο Σίγκελ.

Πώς να το κάνεις: Ξεκίνα με την ιεραποστολική στάση, εσύ ανάσκελα και το αγόρι από πάνω σου και η λεκάνη του πιο ψηλά από εσένα. Εκείνος θα πρέπει να επικεντρωθεί στην τριβή όταν θα διεισδύει.

Πρόκειται για την καλύτερη στάση για πολλές γυναίκες καθώς υπάρχει έντονη διέγερση της κλειτορίδας με αποτέλεσμα οι περισσότερες γυναίκες να φτάνουν σε οργασμό. Επίσης, είναι ιδανική για γυναίκες που δεν τολμούν να δοκιμάσουν νέα πράγματα στο κρεβάτι καθώς είναι ντροπαλές.

Μια από τις παραλλαγές είναι να τοποθετήσεις ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη σου ώστε να δημιουργηθεί πιο έντονη γωνία.

Εσύ από πάνω

Πώς να το κάνεις: Εκείνος θα ξαπλώσει και εσύ θα ανέβεις από πάνω του. Πρόσεξε όμως να κινείσαι μπροστά-πίσω και όχι πάνω-κάτω. Μπορείς ακόμη να κινείς κυκλικά και αργά τη λεκάνη σου. Αυτή η στάση δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να έχουν τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού, της γωνίας και του βάθους.

Παραλλαγές σε αυτήν τη στάση υπάρχουν πολλές με κυριότερη την “ανάποδη καουμπόισσα” όπου εσύ είσαι από πάνω του με γυρισμένη την πλάτη. Σε αυτή τη στάση δοκίμασε να είσαι λίγο προς τα πίσω ώστε να διεγερθεί το σημείο G.

Υπόλοιπες στάσεις

Στάση αμόνι Η στάση αμόνι - ELLE

Ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν να είναι υποτακτικές στο σεξ -κάνε εικόνα την Ana από το «50 αποχρώσεις του γκρι»- και τους αρέσει ο έλεγχος να είναι στα χέρια των αντρών.

Εκείνη: Ξαπλώνει ανάσκελα, σηκώνει τα πόδια της ψηλά και τα πηγαίνει ευθεία προς τα πίσω για να πλησιάσουν τα γόνατά της το στήθος της και τα οπίσθιά της να ανασηκωθούν.

Εσύ: Έρχεσαι από πάνω της στηριζόμενος στα γόνατά σου και διεισδύεις μέσα της σε αργή κίνηση στην αρχή και πιο έντονη στη συνέχεια.

Το ανάποδο ιεραποστολικό cf731168b8673b6a317d7fe94d280519

Η πρώτη σου περιέργεια θα είναι το «για ποιο λόγο να το κάνω ανάποδα;». Και το βρίσκουμε απολαυστικό καθότι το ιεραποστολικό, προσφέρει ούτως ή άλλως μεγάλη διείσδυση από μόνο του.

Ο κύριος λόγος είναι πως η ανάποδη στάση, της προσφέρει το γεγονός να νιώθει πολύ καλύτερα την στύση σου σε όλο την ηβική περιοχή.

Η επαφή που γίνεται ανάμεσα σας την ώρα του σεξ, διεγείρουν την κλειτορίδα της και θα την κάνουν να έρθει σε πολύ πιο δυνατό οργασμό. Μπορεί στη φωτογραφία η στάση να φαίνεται τσίρκο, αλλά αξίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.