ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς – Νηπιαγωγείο στην Πάτρα στεγάζεται σε κατάστημα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς – Νηπιαγωγείο στην Πάτρα στεγάζεται σε κατάστημα

Σαν ψέμα φάνηκε σε όλους τους γονείς που είχαν γράψει τα παιδιά τους στο 54ο νηπιαγωγείο Πάτρας, ότι στεγάζεται σε κατάστημα με τις συνθήκες να είναι ακατάλληλες.

Οι αίθουσες είναι μικρές και με δυσκολία χωρούν τα 35 παιδιά που έχουν γραφτεί για να φοιτήσουν τη φετινή χρονιά πόσο μάλλον για να κρατήσουν και αποστάσεις.

Στο νηπιαγωγείο, στο οποίο λειτουργεί και τμήμα ολοήμερου, φοιτούν 30 παιδιά και διδάσκουν τρεις εκπαιδευτικοί καθώς και μία εκπαιδευόμενη.

Παράλληλα μηδαμινές είναι και οι συνθήκες υγιεινής αφού όπως περιγράφουν οι γονείς ενημερώθηκαν ότι υπάρχουν δύο τουαλέτες εκ των οποίων όμως μόνο μια λειτουργεί. Οι αίθουσες έχουν μόνο δυο μικρά παράθυρα έτσι ώστε να ανανεώνεται ο χώρος των παιδιών.

Ο αντιδήμαρχος Πάτρας παραδέχεται ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στο 54ο νηπιαγωγείο. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές το θέμα είναι προς επίλυση με την χρήση κτηρίου ιδρύματος της περιοχής και έως τότε η λύση που προτείνεται είναι η χρήση κοντέινερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πόρισμα από την αυτοψία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έχει περιέλθει εις γνώση των γονέων και αναμένεται να κατατεθεί στον εισαγγελέα από τη στιγμή που όχι μόνον δε ελήφθησαν μέτρα αλλά αυξήθηκε και ο αριθμός των παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.